Dagreizen Viamundi Groepsreizen Busreizen

Nieuw bij Viamundi! Individuele inschrijvingen!

Schrijf je in!

Reisgegevens - Step 1 of 4

AANBOD 2021

Viamundi zet alles in het werk om positief uit te kijken naar de toekomst! Op dit ogenblik zijn we met het volledige team onze werking en ons aanbod aan het afstellen om 2021 positief in te zetten.
Er komen nieuwe programma’s, nieuwe activiteiten, nieuwe attracties, nieuwe belevingen, ….
Teveel om kort samen te vatten. Hou daarom onze pagina zeer goed in de gaten. We gaan stelselmatig 2021 vrijgeven. “Het zal je verbazen wat we allemaal uit onze hoed toveren voor het komende jaar”

Bij een individuele inschrijving kan je samen met je partner, familie, vrienden of zelfs jij alleen mee met de bus naar één van onze fantastische bestemmingen. Schrijf je in afwachting in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Hoe werkt het?

Nog even geduld, binnenkort staat ons aanbod op de site! Zodra we groen licht krijgen kan je online reserveren. 

Hoe? Selecteer de reis van jouw keuze, geef het aantal deelnemers in en klik dan op de volgende stap. Vervolgens kies je de opstapplaats en vragen we om de naam van alle reizigers in te vullen. Nadat we jouw inschrijving ontvangen hebben zullen we u per mail een bevestiging sturen en uitnodigen om te betalen. Je bestelling is definitief na ontvangst van uw betaling. 

Bij vragen, mail ons of bel gerust: info@viamundi.be of 056 28 26 70.

Reisdocumenten

1 week voor afreis zal u het opstap uur meegedeeld worden via e-mail. Gelieve deze mail mee te brengen en af te geven aan de chauffeur op de dag van de reis.

*Opmerking

Indien we het vereiste minimum aantal deelnemers niet bereikt hebben, is Viamundi genoodzaakt om de reis te annuleren. U wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

Veiligheid is ook onze prioriteit!
Wij nemen alle nodige maatregelen #coronaproof!

Om te zorgen dat u en onze chauffeur zich veilig voelen, hebben we maatregelen genomen volgens de WHO-richtlijnen. 

Aanbod individuele inschrijvingen 2021