Nieuw bij Viamundi! Individuele inschrijvingen!

Schrijf je in!

Reisgegevens - Stap 1 van 4

Welcome Back!

We gaan volle gas vooruit en geven er een lap op. Vanaf nu zijn onze reizen met individuele inschrijvingen beschikbaar! Zoek je nog een leuke dagreis of meerdaagse uitstap voor deze zomer of kijk je zelfs al uit naar een kerstshopping? Bij een individuele inschrijving kan je samen met je partner, familie, vrienden of zelfs jij alleen mee met de bus naar één van onze fantastische bestemmingen. Schrijf je snel in op één van onze nieuwe reizen!

Hoe werkt het?

Neem een kijkje in ons aanbod en selecteer de reis van jouw keuze, geef het aantal deelnemers in en klik dan op de volgende stap. Vervolgens kies je de opstapplaats en vragen we om de naam van alle reizigers in te vullen. Nadat we jouw inschrijving ontvangen hebben zullen we u per mail een bevestiging sturen en uitnodigen om te betalen. Je bestelling is definitief na ontvangst van uw betaling. 

Bij vragen, mail ons of bel gerust: info@viamundi.be of 056 36 03 93.

Reisdocumenten

1 week voor afreis zal u het opstap uur meegedeeld worden via e-mail. Gelieve deze mail mee te brengen en af te geven aan de chauffeur op de dag van de reis.

*Opmerking

Indien we het vereiste minimum aantal deelnemers niet bereikt hebben, is Viamundi genoodzaakt om de reis te annuleren. U wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

Veiligheid is ook onze prioriteit!
Wij nemen alle nodige maatregelen #coronaproof!

Om te zorgen dat u en onze chauffeur zich veilig voelen, hebben we maatregelen genomen volgens de WHO-richtlijnen. 

Aanbod individuele inschrijvingen