NEDERLAND – KEUKENHOF EN AMSTERDAM – 2 DAGEN

232

 

 

Wissen
Artikelnummer: MVNL0001 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Dag 1: zaterdag 1 mei: “A world of Colours” in de Keukenhof

Ontdek in 2021 de kracht van kleuren in Keukenhof op de Viamundi groepsreis.

Vertrek vanuit de verschillende opstapplaatsen. Rit via Rotterdam en Den Haag naar Lisse voor ons bezoek aan de Keukenhof, het kleurrijkste lentepark ter wereld!

Je vindt in de Keukenhof zo’n 7 miljoen bloemen verdeeld over 32 hectare. Hiermee is het de grootste bloementuin ter wereld. Er worden ongeveer 800 bloemensoorten geplant, waarvan een groot deel natuurlijk de welbekende tulpen zijn, maar je vindt er ook narcissen, krokussen en lelies. Elk jaar ziet het park er weer anders uit naar aanleiding van het thema van dat jaar.

“A World of Colours” is het thema van Keukenhof in 2021. Ruim een miljoen mensen uit alle landen en culturen ontmoeten elkaar in Keukenhof om te genieten van de Hollandse bloemenpracht. Iedereen houdt van bloemen, de lente, tulpen en de kleurige bollenvelden. Bloemen en kleuren horen overal in de wereld bij feesten en rituelen, in elke cultuur op een eigen manier.

Na ons bezoek rijden we vol mooie, kleurrijke herinneringen naar ons verblijfshotel in Amsterdam, voor diner en overnachting.


Dag 2: zondag 2 mei: Amsterdam verkennen

Na het ontbijt en check-out zijn we klaar voor de stad! In Amsterdam maken we een begeleide wandeling door de oude binnenstad en de Jordaan:  één van de oudste en bekendste buurten van Amsterdam, bekend om de pittoreske grachten, romantische hofjes, monumenten en cafés.

‘s Namiddags lichten we het anker en zijn we klaar om de tijdens een boottocht op de Amsterdamse grachten de meest fascinerende bezienswaardigheden van de stad te ontdekken: de Westerkerk, het Anne Frank huis, ….Wist je dat er meer dan 100 Km aan grachten in Amsterdam ligt? Dat en nog veel meer kom je hier allemaal te weten.

We verlaten de stad aan de Amstel en maken we ons klaar voor de terugrit. De bus brengt ons terug naar de afstapplaatsen op het einde van de groepsreis.


HOTEL  3*  in centrum Amsterdam

We verblijven in een 3* hotel in Amsterdam.

 Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

  • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
  • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
  • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
  • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
  • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
  • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

Extra informatie

Vertrek vanuit

Affligem, Brugge, Erpe Mere, Gentbrugge, Kortrijk, Roeselare