03/04 tot 10/04/21 BARCELONA citytrip

MVES0001

845

Prijs/persoon

Citytrip Barcelona 8-daagse Viamundi busreis

Zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 april 2021

CITYTRIP BARCELONA

OH MY GAUDI I JUST LOVE BARELONA citytrip

€ 845.00 per persoon

Citytrip Barcelona 8-daagse Viamundi busreis

Zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 april 2021

CITYTRIP BARCELONA

OH MY GAUDI I JUST LOVE BARELONA citytrip

€ 845.00 per persoon

Zaterdag 3 april 2021  : België  – Santa Susanna

Vroeg vertrek op citytrip vanuit de verschillende opstapplaatsen in België. We rijden via Reims waar we even halt houden voor een ontbijtstop. Daarna zetten we de reis verder via Dijon naar Lyon, en stoppen even voor een middagmaal onderweg. Zo gaan we dan door via Perpignan naar de Spaanse grens.  Langsheen de Costa Brava tot Santa Susanna, waar ons Hotel Royal Sun 4* zich bevindt, voor avondmaal en overnachting.


Zondag 4 april 2021 : Vrije dag in Santa Susanna

Vrije dag in Santa Susanna: verkenning van de omgeving – vrije tijd – strand – wandeling – fietsen …. Genieten en uitrusten na de lange heenreis


Maandag 5 april  2021 : Volle dag Barcelona in het teken van Gaudi

Na het ontbijt vertrek naar Barcelona – tot bij Parc Guell – bezoek van het mooiste park van Barcelona – het parade-paardje van Gaudi ! We genieten van prachtige vergezichten op de stad en rusten uit op de typische ‘Gaudi-banken’ – wat een belevenis ! Daarna gaat het richting Sagrada Familia –  vrije tijd voor het middagmaal en aansluitend bezoek van dit meesterwerk van Gaudi – dé highlight van Barcelona! Om onze Gaudi-dag af te sluiten wandelen we nog eens langs de 2 bekendste van alle huizen van Barcelona – de Pedrera (ook wel Casa Mila genoemd) en de Casa Battlo – beiden gelegen aan één van de mooiste en bekendste boulevards : de Passeig de Gracia – met de meest exclusieve winkels van de stad !  Vrije tijd en terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting.


Dinsdag 6 april 2021 :   Montserrat en Barcelona

In de vroegte vertrek naar Montserrat – de ‘gekartelde berg’ op zij van Barcelona. We rijden naar boven via Esparreguera – de schitterende panorama-route. Bij aankomst in Montserrat bezoek site – kerk – abdij –  winkel en vrij middageten. Het hoogtepunt in Montserrat is het optreden van het jongenskoor. We staan versteld van de schoonheid wanneer ze het  Salve en Virolai zingen… Daarna verlaten we Montserrat en rijden naar Barcelona. Nu staat iets heel anders op het programma – bezoek van de heuvel Montjuic, schitterend uitkijkpunt over de haven, stop bij het olympisch stadion en daarna wandelen door de tuin van het Palau Nacional,  langs de magische fontein tot de Plaça Espana.  Vrije tijd in winkelcentrum Arenas de Barcelona. Vertrek vanuit Barcelona voor avondmaal en overnachting in het hotel. 


Woensdag 7 april 2021 – Botanische tuinen en Bodega

Vrije voormiddag in Santa Susanna. In de namiddag rijden we naar de Botanische Tuin – Pinya de Rosa – waar we versteld staan te kijken naar die ongekende pracht van duizenden exotische bloemen en planten ! Tijd om eens te verdwalen in de wirwar van de kleine paadjes, en, de foto-liefhebbers komen hier als nooit tevoren aan hun trekken … We sluiten de namiddag af met een gezellig bezoek aan een plaatselijke Bodega – en natuurlijk is het hier proeven geblazen. Aansluitend terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting.


Donderdag 8 april 2021 – Barcelona – FC Barcelona,  oude stad en haven

In de voormiddag staat een bezoek aan Camp Nou, het voetbalstadion van FC Barcelona op het programma ! Heel zeker ook één van de highlights van de stad. Wie brengt er niet graag een T-shirtje of een ander aandenken aan die magische voetbalploeg mee naar huis ?  Daarna rijden we richting haven voor een bezoek aan de oude stad – de Barri Gotic, de gotische wijk. Via de Basilica Santa Maria del Mar, door richting kathedraal en verder naar de Ramblas, bezoek aan de markt Boqueria en verder wandeling tot bij de Plaza Catalunya, vrije tijd voor het middageten en winkelen. Vrije namiddag in Barcelona. Aansluitend terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting.


Vrijdag 9 april 2021 : Vrije dag in Santa Susanna

Vrije dag in Santa Susanna – strand – wandeling – fietsen …. Genieten en uitrusten of nog voor een allerlaatste keer naar Barcelona met de trein … wie weet wat een mens zoal doet in zijn vrije tijd ?Avondmaal en overnachting in het hotel.


Zaterdag 10 april 2021 : Santa Susanna – België

Vertrek vroeg ’s morgens richting Franse Grens, verder naar Perpignan, Lyon – door tot Dijon – onderweg vrij middagmaal – daarna richting Reims en zo verder naar de verschillende afstapplaatsen in België, nagenietend van onze mooie citrytrip naar Barcelona.


Hotel H TOP Royal Sun 4*

Het H TOP Royal Sun ligt aan het strand aan de promenade van Santa Susanna, en biedt uitzicht op het prachtige zandstrand en de Middellandse Zee. Geniet in dit moderne, witte hotel van het warme klimaat en het heldere water van de Costa Brava. De kamers zijn luchtig en fris ingericht en de badkamer heeft alle faciliteiten. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd evenals het avondmaal. Er is een rijkelijk aanbod aan internationale maar ook typisch Spaanse specialiteiten.

Toeslag single : € 165.00

Prijs 1ste kind tot en met 13 jaar – op de kamer van 2 betalende volw. : € 530.00

Prijs 2de kind tot en met 13 jaar – op de kamer van 2 betalende volw. :€ 685.00


 Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

 • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
 • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
 • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
 • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
 • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
 • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS PER REIS: 25 PERSONEN

Indien we dit minimum aantal niet bereikt hebben, zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

 • Programma zoals hierboven vermeld
 • Reisgids gespecialiseerd in de Costa Brava en Barcelona
 • Overnachting in Hotel H TOP Royal Sun 4* in het centrum van Santa Susanna
 • Ontbijtbuffet en avondmaalbuffet – wijn en water inbegrepen – in het hotel
 • Citytax Santa Susanna
 • Reis in luxe car voorzien van airco, bar, toilet en dvd-speler
 • Btw
 • Baantaxen en parkings in Frankrijk en Italië
 • Garantiefonds reizen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde bezoeken
 • Annulatie- en bijstandsverzekering (10 % van de reissom)

Apart bij te boeken :Pakket bezoeken : Parc Guëll – Sagrada Familia en  Stadion FC Barcelona  : €       per persoon

03/04 tot 10/04/21 BARCELONA citytrip

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode MVES0001 Soort reis , , Tags ,