05/09 tot 07/09/21 FIETSEN IN DE VELUWE meerdaagse fietsvakantie

MVNL0005-1

380

Prijs/persoon

FIETSEN IN DE HOGE VELUWE meerdaagse fietsvakantie

5 tot en met 7 september 2021

Samen op de fiets in de Hoge Veluwe: 3-daagse begeleide fietsvakantie

 € 380.00 per persoon in dubbele kamer

€ 100.00 toeslag single kamer 

De Veluwe is één van de meest gegeerde vakantiebestemmingen in Nederland. Het is er heerlijk rustig fietsen waar zowel de natuurliefhebber, de cultuurmens als de sportieveling zijn of haar hartje kan ophalen. Deze driedaagse fietsvakantie is een onthaasting voor geest en lichaam

FIETSEN IN DE HOGE VELUWE meerdaagse fietsvakantie

5 tot en met 7 september 2021

Samen op de fiets in de Hoge Veluwe: 3-daagse begeleide fietsvakantie

€ 380.00 per persoon in dubbele kamer

€ 100.00 toeslag single kamer 

De Veluwe is één van de meest gegeerde vakantiebestemmingen in Nederland. Het is er heerlijk rustig fietsen waar zowel de natuurliefhebber, de cultuurmens als de sportieveling zijn of haar hartje kan ophalen. Deze driedaagse fietsvakantie is een onthaasting voor geest en lichaam.

Dag 1 : Zondag 5 september 2021 

We vertrekken op fietsvakantie vanop de verschillende opstapplaatsen. We rijden via Gent, Antwerpen, Breda en Utrecht bereiken we Hoenderloo waar we de fietsen van de aanhangwagen lossen en in de nabijheid ergens gaan lunchen. Daarna stappen we de fiets op voor een fietstocht doorheen bossen, heidevelden. We luisteren naar verhalen van risicovolle landingen door paracommando’s tijdens de slag om Arnhem in september 1944. In het heidelandschap vinden we zelfs een herdenkingssteen van een Belgisch vluchtelingenkamp tijdens WO I. Langs rustige wegen fietsen we naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.


Dag 2  :  Maandag 6 september 2021

Na ons ontbijt fietsen we naar Otterlo of Rijzenburg waar zich de ingangen van het Nationaal Park “De Hoge Veluwe” bevinden.  Het park is 5400 hectaren groot en werd het eerste nationaal park van Nederland in 1935. Daarvoor was het eigendom van het rijke echtpaar Anton Kröller en Helene Müller die het gebruikten als buitenverblijf en jachtterrein. Ze waren eveneens grote kunstminnaars en stichtten een indrukwekkend museum dat nog steeds duizenden mensen bekoord. Een bezoek is een kunstminnende ervaring.

Het is heerlijk fietsen door bossen met grove dennen, onmetelijke heidevelden en kale stuifzanden. Hopelijk daagt er ergens een moeflon, een everzwijn of een edelhert op uit het struikgewas. Daarna fietsen we terug naar ons hotel.


Dag 3  :  Dinsdag 7 september 2021

Nadat we nog genoten hebben van een uitgebreid ontbijt en we uitgecheckt hebben verlaten we ons hotel voor een fietstocht doorheen het Nationaal Park Veluwezoom ten noorden van de stad Arnhem. Door Schaarsbergen, het Rozendaalse Veld, Eerbeekse Veld en Loenense Bos met zijn uitgestrekte heidelandschappen en stille bossen waar we nooit genoeg van hebben, fietsen we gezwind naar Hoenderloo. Na onze lunch fietsen we naar de plaats waar we de fiets op de aanhangwagen laden en keren we terug naar Vlaanderen, nagenietend van een gevulde fietsvakantie.


HOTEL DE BUUNDERKAMP – Wolfheze  4*

Het rustieke Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp ligt tussen de groene bossen van Wolfheze, in de buurt van Arnhem. Je kunt hier genieten van rust en kalmte en een prachtig zwembad.

De moderne hotelkamers zijn ruim en ingericht in warme, natuurlijke kleuren. Ze hebben alle een eigen badkamer. Het hotel verzorgt elke ochtend een ontbijtbuffet met verscheidene heerlijke gerechten. Je kunt een ​​duik nemen in het binnenbad, en ontspannen in de sauna of het solarium. Als het mooi weer is, kun je  heerlijk zonnebaden op het terras.

Het hotel beschikt over een charmante lounge waar je terecht kunt voor heerlijke koffie. U kunt ook genieten van een drankje in de bar. Het restaurant van het hotel serveert klassieke en seizoensgebonden gerechten voor lunch en diner.

Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

 • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
 • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
 • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
 • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
 • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
 • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS PER REIS: 25 PERSONEN (max. 30 deelnemers)

Indien we dit minimum aantal niet bereikt hebben, zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

 • Goed uitgeruste aanhangwagen met alle voorzieningen voor de berging van elektrische fietsen
 • Verblijf in 4* hotel De Buunderkamp
 • Reis in half pension – ontbijtbuffet, 3-gangenavondmaal
 • Begeleiding door een gespecialiseerde gids in de Veluwe en Fietsvakanties
 • Bezoeken zoals vermeld in het programma
 • Baantaxen en parkings Nederland
 • Reis in luxe car voorzien van airco, bar, toilet en dvd-speler
 • Btw
 • Garantiefonds reizen
 • Dranken bij de maaltijden
 • Middagmalen
 • Ingangen en bezoeken : Kröller-Müller Museum
 • Annulatie- en bijstandsverzekering (10 % van de reissom)

Optioneel bij te boeken : 

 • Middagmalen – typische Hollandse Koffietafel – drank inbegrepen : € 60.00 per persoon
 • Ingang en geleide bezoek Kröller-Müller Museum

05/09 tot 07/09/21 FIETSEN IN DE VELUWE meerdaagse fietsvakantie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email