13/02 tot 14/02/21 VALENTIJN IN PARIJS citytrip

MVFR0002

225

Prijs/persoon

Citytrip Parijs 2-daagse Viamundi busreis

VALENTIJN IN DE STAD VAN DE LIEFDE Citytrip

13 en 14 februari 2021: Beleef een super romantische 2-daagse Citytrip in Parijs.

€ 225.00 per persoon

Toeslag single kamer : € 45.00 per persoon

Citytrip Parijs 2-daagse Viamundi busreis

VALENTIJN IN DE STAD VAN DE LIEFDE

13 en 14 februari 2021: beleef een super romantische 2-daagse Citytrip in Parijs.

€ 225.00 per persoon

Toeslag single kamer : € 45.00 per persoon

Dag 1: zaterdag 13 februari Dalida op Montmartre

Vertrek met de autocar op deze citytrip vanuit de verschillende opstapplaatsen – rit via Rijsel gaat het richting Parijs. Verkenning van één van de mooiste Parijse wijken – Montmartre – maar op een ‘andere’ manier! Wil jij ook wel eens weten waar Dalida gewoond heeft, ooit gehoord van de Place des Abesses – of de Liefdestuin – of de Rue Lépic?

Vrij middagmaal op Montmartre – in de namiddag gaat het van de Champs Elysées (met wat vrije tijd om rond te kuieren)  naar ‘Les Grands Boulevards‘ waar je uitgebreid tijd krijgt om te shoppen in de Galerie Lafayette of de Printemps of één van de vele winkels die daar in de buurt te vinden zijn.

Even richting hotel – wat verpozen en zich klaar maken voor de rit naar de Linkeroever waar we in het Quartier Latin het avondmaal nemen. We genieten van een lekker 3-gangenavondmaal met aperitief, wijn en koffie inbegrepen. Je kiest ter plaatse zelf je menu – liever garnaaltjes, foie gras of toch die typische escargots als voorgerecht ? En de hoofdschotel – wat dacht je van geflambeerde gamba’s of lamskoteletjes of toch liever de klassieke pepersteak??? Alles is mogelijk … genieten maar – en afsluiten doen we met een fijne ‘Paris By Night’ rondrit voor we naar het hotel gaan voor overnachting.


Dag 2: zondag 14 februari

Na het ontbijt check-out hotel en verkenning van ‘bekend’ Parijs! Deze morgen maken we een rondrit voorbij de bekendste gebouwen van Parijs en horen hierbij heel wat ‘petite’ histoire en heel veel ‘onbekende’ verhalen ! We zien de Eiffeltoren en nemen natuurlijk de traditionele foto’s en kuieren we even romantisch rond  – we komen voorbij de Dôme des Invalides waar Napoleon begraven is, het Louvre ontsnapt ook niet aan onze aandacht en tegen de middag gaat het richting Notre-Dame, waar we in de buurt vrij zijn voor ons middagmaal !

Na de middag wandelen we langs de groene spoorweg – ofwel de Promenade Plantée- het oude Bastille spoorwegbermwandelpad met het Viaduc de Arts met onder het spoorwegviaduct winkels, galerijen en kunstenaarslocaties – en van daar gaat het dan naar onze afsluiter voor we Parijs verlaten – een romantische boottocht op de Seine – voor zij die liever nog wat op de Seine-oevers gaan wandelen – geen probleem – de romantische rivier sluit onze 2-daagse citytrip af! Daarna gaat het richting België met nog een korte avondstop onderweg.


HOTEL 4* NOVOTEL PORTE DE CHARENTON

Novotel Paris Sud Porte de Charenton heeft een eigen restaurant en een bar en ligt aan de rand van het Bois de Vincennes. De Accorhotels Arena ligt op 20 minuten met het openbaar vervoer en het metrostation Liberté ligt 80 meter verderop en biedt directe verbinding met La Bastille, de Opéra Garnier en het Place de la Concorde.

De kamers van Novotel Paris Sud Porte de Charenton zijn uitgerust met geluidsisolatie, een telefoon en kabel-tv. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele hotel.

In het restaurant en op het terras van het restaurant worden moderne gerechten opgediend. De bar is tot middernacht geopend, en u kunt tevens gebruikmaken van roomservice.

 Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

 • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
 • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
 • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
 • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
 • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
 • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS PER REIS: 25 PERSONEN

Indien we dit minimum aantal niet bereikt hebben, zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

 • Programma zoals hierboven vermeld
 • Reisgids gespecialiseerd in Parijs –voor de 2 volle dagen (bij volledig programma)
 • Kamer en ontbijt in Hotel Novotel Porte de Charenton 4 *
 • Avondeten op zaterdag – meerkeuzemenu – keuze ter plaatse – inclusief aperitief, wijn/water/softdrinks en koffie
 • Reis in luxe car voorzien van airco, bar, toilet en dvd-speler
 • Citytax Parijs
 • Btw, baantaxen en parkings in Frankrijk/Parijs
 • Garantiefonds reizen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde bezoeken
 • Annulatie- en bijstandsverzekering (10 % van de reissom)

13/02 tot 14/02/21 VALENTIJN IN PARIJS citytrip

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode MVFR0002 Soort reis , , Tags ,