15/09 tot 18/09/21 PUY DU FOU EN LOIRE meerdaagse reis

MVFR0004-1

549

Prijs/persoon

Woensdag 15 september tot en met zaterdag 18 september 2021

PUY DU FOU EN LOIRE meerdaagse begeleide autocarreis

Het BESTE PARK ter wereld gecombineerd met de LOIRE meerdaagse reis 

 € 549.00 per persoon in dubbele kamer

Toeslag single kamer : € 120.00

Highlight van deze meerdaagse autocarreis : Puy du Fou werd reeds meerdere malen verkozen tot beste park ter wereld en de spektakels tot beste creaties ter wereld. Je beleeft een onvergetelijke reis terug in de tijd tijdens de verschillende shows met fantastische avonturen en sterke emoties.

Meerdaagse reis

Woensdag 15 september tot en met zaterdag 18 september 2021

PUY DU FOU EN LOIRE meerdaagse begeleide autocarreis

Het BESTE PARK ter wereld gecombineerd met de LOIRE 

 € 549.00 per persoon in dubbele kamer

Toeslag single kamer : € 120.00

Highlight van deze meerdaagse autocarreis : Puy du Fou werd reeds meerdere malen verkozen tot beste park ter wereld en de spektakels tot beste creaties ter wereld. Je beleeft een onvergetelijke reis terug in de tijd tijdens de verschillende shows met fantastische avonturen en sterke emoties.

Dag 1: Woensdag 15 september 2021 – België – Fontainebleau – Barbizon en Orléans

Vertrek op meerdaagse vanuit de verschillende opstapplaatsen rijden we via Rijsel richting Parijs. Zo verder voorbij de hoofdstad tot Fontainebleau, schitterend gelegen in het Bois de Fontainebleau. We maken een fijne wandeling doorheen het kasteelpark en nemen het vrije middagmaal. Daarna gaat het richting BARBIZON. Wie kent er niet het schilderij ‘Het Angelus’ van Millet?  Daar in de uitgestrekte velden bezoeken we dit schitterende kunstenaarsdorpje voor we door rijden tot Orléans, de stad aan de Loire en bekend omwille van Jeanne d’Arc, de maagd van Orléans. Avondmaal en overnachting in hotel Ibis Orléans Centre Foch 3*.


Dag 2: Donderdag 16 september 2021 – Orléans – Tours – Saumur – Nantes

Ontbijtbuffet en check-out hotel. We brengen een kort bezoek aan de schitterende kathedraal van Orléans en daarna volgen we de ‘onbekende’ Loire tot Tours, waar we een schitterende stadswandeling maken in de oude binnenstad. Het is een echte ontdekking van hele oude vakwerkhuizen naast schitterende moderne constructies. Hier is er ook tijd voor het vrije middagmaal. In de namiddag volgen we de Loire verder tot Saumur, bekend omwille van zijn lekkere witte wijnen. Natuurlijk staat een bezoek aan een wijnkelder op het programma. Daarna gaat het verder door tot Nantes voor avondmaal en overnachting in Brit Hotel Atlantel Nantes – Vigneux-de-Bretagne 3*.


Dag 3 : Vrijdag 17 september 2021 – Highlight van de reis : Parc Puy du Fou

Er zijn werelden en tijdperken waarvan we dachten dat ze voorgoed verdwenen waren. In het eeuwenoude bos van Puy du Fou® zijn ze echter nog steeds te vinden en wordt de Geschiedenis voortgezet. Kom het mysterie van deze raadselachtige plek doorgronden, die meerdere malen is uitgeroepen tot “Beste Park ter Wereld*”!

Beleef een sensationele en emotionele ervaring met grootse spektakels. Reis door de tijd, van de oudheid tot het heden, op het ritme van speciale effecten, adembenemende stunts en uiterst precieze choreografieën! Ontdek een natuurpark van meer dan 55 hectare, waar zo’n 20 grandioze spektakels met een spectaculaire enscenering worden gehouden. Herleef de furie van de circusspelen. Huiver tegenover de strijders uit het Hoge Noorden op hun angstaanjagende Vikingschepen. Word meegesleept door een ontroerend mantel-en-degenverhaal. Droom weg voor het onvergetelijke luchtballet van 300 roofvogels. Kom weer op adem in de 4 dorpen van vroeger om de antieke know-how van onze ambachtelijke kunstenaars te bewonderen. Het wordt een onvergetelijke dag !

Avondeten in de omgeving van Puy de Fou – overnachting in Brit Hotel Atlantel Nantes – Vigneux-de-Bretagne 3*.


Dag 4 : Zaterdag 18 september 2021 – Terugreis – Nantes – Chartres – België

Na het ontbijt check-out en rit via Angers en Le Mans naar Chartres. Bezoek aan de mooie gotische kathedraal vooral bekend omwille van de schitterende brandglasramen. ‘Bleu de Chartres’ is wereldbekend. We nemen dan ook echt onze tijd om deze ‘in-blauwe brandglasramen van dichtbij te bekijken. Vrij middagmaal. Na de middag zetten we onze terugreis naar België in via Parijs en verder doorheen Picardië en Artesië tot het thuisfront. We kunnen tevreden terugkijken op een fantastische meerdaagse autocarreis met Viamundi.


HOTEL IBIS ORLEANS CENTRE FOCH 3*

Hotel Ibis Orléans Centre Foch ligt op slechts 600 meter van het centrum. Het hotel biedt kamers met een moderne inrichting, een flatscreen-tv en geluidsisolatie. Alle kamers zijn voorzien van een bureau, airconditioning en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen, een föhn en een douche. Er wordt elke dag een ontbijtbuffet verzorgd met zoete en hartige producten, zoals eieren, fruitsalade, yoghurt en vruchtensappen. Je kan ook genieten van zoete deegwaren, die gebakken worden in het hotel, en van verse Franse Madeleines, warme dranken en een stuk fruit. Het hotel heeft ook een eigen traditioneel Frans restaurant. Er is in het hele hotel gratis WiFi beschikbaar.

BRIT HOTEL ATLANTEL NANTES – VIGNEUX-DE-BRETAGNE 3*

Brit Hotel L’Atlantel ligt in een ruime tuin en beschikt over comfortabele kamers. Het hotel heeft een gastronomisch restaurant, een buitenzwembad, een terras en een tennisbaan. De kamers zijn uitgerust met een tv met Canal+ en een eigen badkamer met een haardroger. Uitzicht op het zwembad of het omliggende platteland. Breng een bezoek aan de bezienswaardigheden van de regio en geniet na een lange dag van een cocktail in de comfortabele bar. In het restaurant worden regionale specialiteiten geserveerd die klaargemaakt zijn met verse lokale ingrediënten. De uitgebreide wijnkaart biedt volop keuze bij uw maaltijd. Brit Hotel L’Atlantel is voorzien van WiFi.

Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

 • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
 • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
 • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
 • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
 • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
 • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS PER REIS: 25 PERSONEN

Indien we dit minimum aantal niet bereikt hebben, zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

 • Programma zoals hierboven vermeld
 • Reisgids gespecialiseerd in de streek
 • Avondmaal en overnachting in 3* Hotels zoals hierboven vermeld
 • Ontbijtbuffet in de hotels – 3-gangenmenu voor avondeten – behalve op dag 3 – eten in omgeving Puy du Fou
 • Ingang Park Puy du Fou volle dag
 • Citytax Orléans en Nantes
 • Reis in luxe car voorzien van airco, bar, toilet en dvd-speler
 • Btw
 • Baantaxen en parkings in Frankrijk
 • Garantiefonds reizen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde bezoeken
 • Ingangen: Saumur wijnproeverij
 • Annulatie- en bijstandsverzekering (10% van de reissom)

15/09 tot 18/09/21 PUY DU FOU EN LOIRE meerdaagse reis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode MVFR0004-1 Soort reis , , Tags ,