19/06 tot 24/06/21 VERONA: AIDA - GALA JUBILEUMCONCERT 150 JAAR AIDA meerdaagse reis

MVIT0004

915

Prijs/persoon

MEERDAAGSE REIS

19 tot en met 24 juni 2021

VERONA: AIDA – GALA JUBILEUMCONCERT 150 JAAR AIDA

Unieke voorstelling met dirigent Riccardo Muti meerdaagse reis

€ 915.00 per persoon

Toeslag single kamer : € 100.00

MEERDAAGSE REIS

19 tot en met 24 juni 2021

VERONA: AIDA – GALA JUBILEUMCONCERT 150 JAAR AIDA

Unieke voorstelling met dirigent Riccardo Muti meerdaagse reis

€ 915.00 per persoon

Toeslag single kamer : € 100.00

Dag 1: zaterdag 19 juni – België – Zwitserland – Sarnen aan de Sarnersee

Vertrek vanuit de verschillende opstapplaatsen. Op deze meerdaagse rijden we via Luxemburg naar Frankrijk. Doorheen de vlakte van de Rijn en de Elzas – met stop voor vrij middagmaal –  naar Zwitserland toe. Verder voorbij Basel en Luzern naar de Sarnersee, Hotel Krone voor avondmaal en overnachting.


Dag 2: zondag 20 juni – Sarnen – Milaan – Abano Terme

Vanuit Sarnen rijden we doorheen de Gotthard Tunnel – verder via Lugano en Como tot Milaan voor het vrij middagmaal – Bezoek aan de Galleria Vittorio Emanuele en wandeling tot bij de Scala – hét opera-huis van Milaan – daarna rit via Bergamo, Brescia en Verona tot Abano Terme voor avondmaal en overnachting in hotel Helvetia 4*


Dag 3 : maandag 21 juni – AbanoTerme en Vicenza

Vrije relaxe voormiddag in het hotel. Geniet van het Thermaalzwembad – of misschien heb je liever een ontspannende massage… maar ook een ontdekking van dit schitterende kuuroord is een top-activiteit op deze vrije morgen! Vrij middagmaal. In de namiddag ontdekken we Vicenza, de werkplaats van de beroemde architect Andrea Palladio. Tot zijn bekendste werken behoren de Basilika aan de Piazza die Signori en het Teatro Olympico. Nog wat vrije tijd en terugrit naar Abano Terme voor avondmaal en overnachting.


Dag 4 : dinsdag 22 juni – Verona en Jubileumsconcert Aïda 150 jaar

We genieten ook deze morgen van een ontspannende vrije voormiddag. Het wordt immers een lange dag vandaag ! Na het middagmaal rijden we naar Verona. We maken een geleide stadswandeling door de sfeervolle oude stad met de prachtige renaissance paleizen en verder voorbij romaanse en gotische kerken. Vrije tijd tot de opera-opvoering. Geniet van de gala-voorstelling van 150 jaar Aïda in de  stemmingsvolle Arena van Verona – waar de bekende Verdi-dirigent Riccardo Muti die avond zorgt voor hemelse klanken – een unieke ervaring – a life lasting memory! Na het concert terug naar het hotel waar ons nog een middernacht snack wacht! Overnachting in het hotel.


Dag 5 : Woensdag 23 juni – Abano -Terme – Como

Een uitslapersmorgen met rijkelijk ontbijt en daarna check out. We verlaten Abano Terme en rijden naar Padova voor de middag. Schitterende oude stad – vrije tijd voor het middagmaal en aansluitend rit via Verona, Brescia en Bergamo naar het meer van Como. In Cadenabbia – in hotel Bazzoni, schitterend aan het Como-meer gelegen – nemen we het avondmaal en overnachting.


Dag 6 : Donderdag 24 juni – Como – Zwitserland – België

Na een vroeg ontbijt vangen we de terugreis naar België aan en eindigt zo onze meerdaagse reis. We rijden via Lugano naar de Gotthard tunnel – verder via Luzern naar Basel – en zo tot Frankrijk door – de Elzas met stop voor vrije lunch – daarna gaat het verder naar Luxemburg en zo tot bij de verschillende afstapplaatsen.


HOTEL  HELVETIA 4* IN ABANO TERME

Hotel Terme Helvetia heeft een spa met 2 zwembaden en beschikt over grote kamers met airconditioning en een balkon met panoramisch uitzicht. Het ligt op 30 meter van het voetgangersgebied van Abano Terme. De kamers van het Helvetia zijn voorzien van een minibar en een lcd-tv met satellietkanalen. Er is gratis WiFi in het hele hotel. Sommige kamers kijken uit op het zwembad. Het restaurant van Hotel Helvetia serveert streekgerechten uit de Veneto en internationale schotels. Er is elke dag een ontbijtbuffet beschikbaar. Het wellnesscentrum biedt een sauna, een fitnessruimte en massages. Het binnenzwembad heeft een tunnel waar u doorheen kunt zwemmen naar het thermale buitenzwembad.


 Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

 • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
 • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
 • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
 • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
 • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
 • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS PER REIS: 25 PERSONEN

Indien we dit minimum aantal niet bereikt hebben, zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

 • Programma zoals hierboven vermeld
 • Reisgids gespecialiseerd in Italië –voor de hele reis
 • Overnachting in Hotel Krone 3* in Sarnen – 1 nacht op de heenreis – ter plaatse 3 nachtenverblijf in Hotel Helvetia 4* in Abano Terme en 1 nacht  Hotel Bazzoni 4* in Cadenabbia op de terugweg (hotels onder voorbehoud van beschikbaarheid)
 • Half Pension – ontbijt en avondeten in het hotel (behalve op dag 4 wanneer het avondeten in het hotel vervangen wordt door een middagmaal in het hotel)
 • Middernachtsnack in het hotel op dag 4 na de opera
 • Bezoek met plaatselijke gids aan Vicenza
 • Bezoek met plaatselijke gids aan Verona
 • Ticket Jubileumsconcert 150 jaar Aïda met dirigent Riccardo Muti – tickets Sector 2 – zitplaatsen met rugleuning
 • Citytax Sarnen, Abano Terme en Cadenabbia
 • Reis in luxe car voorzien van airco, bar, toilet en dvd-speler
 • Btw
 • Baantaxen en parkings in Frankrijk/Zwitserland / Italië
 • Garantiefonds reizen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde bezoeken
 • Middagmalen (uitgezonderd dag 4)
 • Dranken bij de maaltijden
 • Annulatie- en bijstandsverzekering (10% van de reissom)

19/06 tot 24/06/21 VERONA: AIDA - GALA JUBILEUMCONCERT 150 JAAR AIDA meerdaagse reis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode MVIT0004 Soort reis , , Tags , ,

Deze reizen vind je misschien ook interessant?