19/12/2020 KERSTSHOPPEN IN RIJSEL/LILLE begeleide busreis voor individuele inschrijvingen CORONAPROOF!

ID 17

28

Prijs/persoon

BEGELEIDE BUSREIS VOOR INDIVIDUELE INSCHRIJVINGEN

Zaterdag  19 december 2020

Kerstshoppen in Lille

€ 28.00 per persoon

BUSREIS VOOR INDIVIDUELE INSCHRIJVINGEN

Zaterdag  19 december 2020

Kerstshoppen in Rijsel/Lille

€ 28.00 per persoon

Voor een magische kerst, moet je in Rijsel zijn. Deze bruisende locatie met zijn prachtige gevels zorgt voor een uniek decor tijdens de feestdagen.

Midden in de winter straalt Rijsel van levensvreugde! De stad hult zich in haar feestgewaad om je in een sprookjesachtige sfeer te verwelkomen. Ga mee met ons op deze busreis.

Op de Place de Rihour ontdekt je met de hand gemaakte geschenken, miniaturen, kerstversiering en feestartikelen aangeboden door verkopers en ambachtslieden van allerlei nationaliteiten zoals Canadezen, Polen en Russen. Je kan er ook proeven van streekspecialiteiten zoals waterzooi, verschillende stoofgerechten en Vieux Lille. Een heerlijke culinaire ervaring! De stad Rijsel lijkt wel te veranderen in een gezellig dorpje waar je naar hartelust kan genieten van de leuke spulletjes en lekkernijen.

Wie nog meer wilt shoppen kan terecht in de meer dan 3900 winkels! De diversiteit aan winkels is enorm in Rijsel. Er zijn een groot aantal exclusieve winkels te vinden met echte topmerken. Daarnaast zijn er ook tal van zelfstandige winkeltjes en een groot aantal winkelcentra.

Een echte eyecatcher is het verlichte reuzenrad op de Grote Markt. Dit rad is maar liefst 50 meter hoog waardoor je kan genieten van een spectaculair uitzicht over de hele stad!

In de eerste plaats wordt bij kerstshoppen niet vaak aan Frankrijk gedacht, maar juist aan België en Duitsland. Toch bewijst Rijsel een fantastische locatie te zijn voor een mooie “Noël”. Rijsel blijkt dus niet alleen een bruisende studenten- en uitgaansstad te zijn, maar de stad bezorgt ook de kerstliefhebbers kriebels met haar mooie en gezellige kerstsfeer.

Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

  • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
  • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
  • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
  • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
  • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
  • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS PER REIS: 30 PERSONEN

Indien we dit minimum aantal niet bereikt hebben, zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

  • Vervoer per luxe autocar voorzien van airco – bar – toilet en geluidsinstallatie
  • Reisbegeleiding voor de volle dag
  • Verrassing op de kerstmarkt
  • Dienstgeld chauffeur

19/12/2020 KERSTSHOPPEN IN RIJSEL/LILLE begeleide busreis voor individuele inschrijvingen CORONAPROOF!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email