28/09 tot 01/10/21 WANDELEN ROND HET DRIELANDENPUNT Wandelvakantie meerdaagse reis

MVBE0004

445

Prijs/persoon

WANDELVAKANTIE

28 september tot en met 1 oktober 2021

WANDELEN ROND HET DRIELANDENPUNT Wandelvakantie meerdaagse reis

Begeleide meerdaagse reis wandelvakantie in eigen land

€  445.00  per persoon in dubbele kamer

Toeslag single kamer : € 90.00

WANDELVAKANTIE

28 september tot en met 1 oktober 2021

WANDELEN ROND HET DRIELANDENPUNT Wandelvakantie meerdaagse reis België

Begeleide meerdaagse reis wandelvakantie in eigen land

€  445.00  per persoon in dubbele kamer

Toeslag single kamer : € 90.00

DAG 1: Dinsdag 28 september 2021  De Geul en het Bovenste Bosch  (wandeling 10 km)

We vertrekken op deze meerdaagse wandelvakantie vanuit de verschillende vertrekplaatsen en rijden in de vroege morgen richting Voerstreek, richting Drielandenpunt.  We rijden via Luik, waar we halt houden, een mooie stadswandeling maken en waar er ook tijd is voor het vrije middagmaal. Na de middag rijden we door tot Epen en is het tijd voor een eerste verkennende wandeling langs de meanderende Geul stroomopwaarts tot in het Belgische Sippenaeken. In de steile oevers van de rivier zien we de holen van ijsvogeltjes en met een beetje geluk spotten we  zelfs een bever. Door de heuvelende graslanden met vakwerkboerderijen en oude heggen klimmen we voorbij het zuidelijkste punt van Nederland   naar het Bovenste Bosch. Hier wacht de autocar ons op en rijden door tot ons Best Western Hotel Slenaken.


DAG 2: Woensdag 29 september 2021 Wandelen naar het Drielandenpunt (20 km) en bezoek aan Aachen

Na het ontbijt beginnen we deze gevarieerde route  met een pittige klim en een prachtige boswandeling door het uitgestrekte Vijlenerbos. Midden in het bos komt u langs Boscafé het Hijgend Hert. Met zicht op Vijlen en Vaals loopt u dwars door weilanden naar Gemmenich. Vanaf hier maken we een ommetje over de Vaalserberg naar het Drielandenpunt. Vrij middagmaal nabij de Wilhelminatoren. Hier wacht de autocar ons op en rijden we naar Aken voor een kort stadsbezoek en wat vrije tijd. Daarna keren we terug naar Slenaken voor avondmaal en overnachting.


DAG 3 : Donderdag 30 september 2021 Wandelen naar Mechelen (15 km) en bezoek Moresnet en Henri-Chapelle

We rijden naar Epen en via een holle weg klimmen we  door de velden naar het Schweiberger Bosch. Langs de bosrand, met prachtig uitzicht over de brede Geulvallei, wandelen we naar het dorp Partij. Over een voetpad langs het riviertje komen we in Mechelen. Bij de buurtschap Bommerig verlaten we de oever en passeren we mooie vakwerkhuizen voordat we weer afdalen naar Epen. We nemen hier de autocar tot Moresnet voor het vrije middagmaal en in de namiddag bezoeken we het Amerikaanse Kerkhof van Henri Chapelle.


DAG 4: Vrijdag 1 oktober 2021 korte laatste wandeling over de grens

Nadat we uitgecheckt zijn, maken we nog een korte – landelijke wandeling vanuit het hotel. We verkennen vanuit het Nederlandse Slenaken het Zuid-Limburgse Heuvelland tot in Noorbeek. Daarna steken we de grens over naar het Belgische Sint-Martens-Voeren waar de bus ons op pikt. Vrije tijd voor het middageten in Aubel en als afsluiter van deze schitterende 4-daagse staat  er nog een kort bezoek aan de abdij van Val Dieu op het programma. Daarna via Luik naar de verschillende afstapplaatsen. We keren voldaan terug van onze actieve meerdaagse wandelvakantie.


BEST WESTERN HOTEL SLENAKEN 4*

Het viersterrenhotel Best Western Hotel Slenaken bevindt zich in een rustige, groene omgeving in Heijenrath, op 1,5 km van Slenaken. Het Best Western biedt een ruim terras met panoramisch uitzicht over de vallei. De kamers van het Best Western Hotel Slenaken zijn voorzien van kabeltelevisie, een minibar en een bureau. Op elke kamer vind je bovendien koffie- en theefaciliteiten. Elke ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar. In restaurant De Heeren van Slenaken worden klassieke internationale gerechten met een modern tintje geserveerd. Ook is er een drankenkaart met onder meer veel wijnen uit Frankrijk.


 Je kan kiezen uit volgende opstapplaatsen:

 • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
 • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
 • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
 • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
 • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
 • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS PER REIS: 25 PERSONEN

Indien we dit minimum aantal niet bereikt hebben, zijn we genoodzaakt om de reis te annuleren. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, minimum twee weken voor vertrek. Er kan door de reiziger geen aanspraak gemaakt worden op enige schadeloosstelling.

 • Programma zoals hierboven vermeld
 • Reis in half pension – ontbijtbuffet, 3-gangen keuzemenu in het restaurant van  het hotel
 • Begeleiding door gespecialiseerde gids in de streek en wandelvakanties
 • Verblijf in Best Western Hotel Slenaken 4* hotel in Slenaken
 • Vervoer met luxe-autocar voorzien van alle comfort
 • Kosten en dienstgeld chauffeur
 • Baantaxen en parkings
 • Btw en garantiefonds reizen
 • Middagmalen
 • Dranken bij de maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering (10% van de reissom)

28/09 tot 01/10/21 WANDELEN ROND HET DRIELANDENPUNT Wandelvakantie meerdaagse reis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email