BELGIË – PAIRI DAIZA – DAGREIS

50

Wissen
Artikelnummer: DRBE0010 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

PAIRA DAIZA

EEN ONVERGETELIJKE DAG!  

Periode op aanvraag

Vanaf €55 per persoon

Pairi Daiza groepsreis Viamundi

Onze groepsreis brengt je vandaag naar Pairi Daiza, de enige zoo in België waar je 2 reuzenpanda’s kan bewonderen. Het park ligt op het voormalige domein van de cisterciënzerabdij van Cambron en je kan er een onvergetelijke wereldreis maken. Een ander pronkstuk van het park is het koninkrijk van Ganesha, een balinees olifantenparadijs.

Het koninkrijk van Ganesha

In dit koninkrijk zijn de olifanten koning, en bij hen leven ook twee witte tijgers. Naast deze twee leven er nog andere fascinerende soorten, zoals de kuifmakaak, het stekelvarken, de Orang-Oetan en de wombat. Ook de identieke replica’s van Balinese tempels spreken tot de verbeelding: de Bloementempel, het Timor-dorp en de kunstenaarswoning.

Hao Hao en Xing Hui

In Pairi Daiza kan je kennismaken met Hao Hao en Xing Hui, de 2 reuzenpanda’s uit China. In dit unieke park kan je een spectaculaire reis maken waarbij je de natuur en wilde dieren ontdekt. Er wachten je hier niet minder dan 5000 dieren zoals witte tijgers, panters, giraffen, nijlpaarden, zebra’s, olifanten, zeeleeuwen, pinguïns, halfapen, doodshoofdapen, reuzenotters en veelkleurige vogels.

Woon roofvogeldemonstraties bij en ontdek de pasgeboren jongen van de dierentuin.

Bezoek Pairi Daiza, tuinen van de wereld

Ontdek de reuzenaquaria van de Nautilus. Bezwijk onder de charmes van de koningin der bloemen in de rozentuin, ervaar de warmte en de geuren van het Zuiden van Spanje te midden van de Andalusische tuin.
Bezoek ook Le Rêve de Han Wu Di, de grootste Chinese tuin van Europa. Mis zeker het Koninkrijk van Ganesha niet, een authentieke Indonesische tuin van bijna 4 ha.

Verken La Terre des Origines, 8 hectare savanne gewijd aan Afrika en ook het land van de “Big Five”, de vijf meest symbolische dieren van Afrika: de leeuw, de olifant, de Kaapse buffel, de neushoorn en het luipaard. 

18.00 uur : Vanuit Pairi Daiza  keren we tevreden terug naar huis op deze groepsreis.

  • Kortrijk Carpool Cowboy Henk: (Roggelaan 1)
  • Gentbrugge P&R Arsenaal: (Brusselsesteenweg)
  • Roeselare Beveren aan de kerk (Heilig Kruisplein)
  • Erpe-Mere Carpoolparking (Oudenaardsesteenweg)
  • Brugge Parking Kinepolis (Koning Albert I-laan 200)
  • Affligem Carpoolparking (Molenstraat)

Extra informatie

Vertrek vanuit

Affligem, Brugge, Erpe Mere, Gentbrugge, Kortrijk, Roeselare