Antwerpen in the picture

ANT 12

5673

Fotografie en het trendy Zuid

Het Fotomuseum Antwerpen wordt in binnen- en buitenland erkend als een expert in het behoud en beheer van fotografisch erfgoed en toont ons een unieke collectie. Later op de dag gaan we met de gids mee op pad in het trendy Zuid en ontdekken er de geschiedenis van deze wijk met Parijse allures.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Fotografie en het trendy Zuid

Het Fotomuseum in Antwerpen

Het Fotomuseum Antwerpen is een Belgisch museum voor fotografie. Het wordt in binnen- en buitenland erkend als een expert in het behoud en beheer van fotografisch erfgoed. Het museum geniet wereldfaam om zijn unieke, historische en hedendaagse collecties. Deze omvatten fotobeelden, apparatuur en boeken uit de Belgische en internationale fotogeschiedenis, met een totaal van 3 miljoen objecten en beelden. Ook de groeiende, digitale collectie wordt steeds mee ontsloten.


Een driegangenmenu wordt gereserveerd in een restaurant in Antwerpen.

Het trendy Zuid

Even ten zuiden van de oude stadskern van Antwerpen werd eind 19e eeuw een nieuwe wijk ontwikkeld. Deze wijk is nu een van dé hot spots in de modestad! Het werd ontwikkeld als een belle époquewijk waar je zowel stoere havendokken, als elegante straten en brede lanen kon vinden. Ga met de gids mee op pad in dit stervormig stratenpatroon en ontdek er de geschiedenis van deze wijk met Parijse allures. Een van de gebouwen die de show steelt op deze route is het futuristisch ogende nieuwe gerechtshof, ook wel het vlinderpaleis genoemd. Ontdek mee waar ze de naam halen!

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven.

Fotomuseum niet mogelijk op maandag

  • Bezoek fotomuseum
  • Driegangenmenu
  • Begeleide wandeling door het trendy Zuid
  • Vervoer met een luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

 

Antwerpen in the picture

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode ANT 12 Soort reis , , Tags ,

Deze reizen vind je misschien ook interessant?