Kruibeke

ANT 11

5075

In de Kruibeekse velden

Je bezoekt ‘s morgens één van de eerste kastelen die in ons land in neogotische stijl werd gebouwd én waar Empire-elementen waren geïntegreerd. Daarna ga je met de waterbus naar Antwerpen om er de wonderlijke wereld van de diamanten, juwelen en edelsmeedkunst te ontdekken.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Kruibeke en z’n kasteel

Kasteel van Wissekerke

Bezoek één van de eerste kastelen die in ons land in neogotische stijl werd gebouwd én waar Empire-elementen waren geïntegreerd. Philipe Vilain XIIII en Zoe De Feltz hadden een voorname status aan het keizerrijk Napoleon en vereisten dus een waardige leefomgeving naar de toen heersende stijl, zoals het Empire. De herinrichting van het kasteel is hoofdzakelijk bedoeld om een glorierijk tijdsbeeld te schetsen, en in onder andere het salon en de Egyptische zaal zijn de stijlkenmerken van het Empire nog steeds overheersend aanwezig.


Een driegangenmenu wacht op je in een Antwerps restaurant.

Een waterbus en DIVA , een briljante museum

Na de middag nemen we de waterbus om richting ‘t stad te gaan. Dit duurzaam alternatief voor de auto vermijdt niet alleen file, het geeft je ook de kans om Antwerpen en omstreken van een andere kant te kunnen bekijken! (30min) Ontdek de wonderlijke wereld van diamanten, juwelen en edelsmeedkunst. Je wordt meegenomen doorheen verschillende kamers, elk met een ander verhaal en kostbare schatten. Kijk hoe luxeobjecten uit alle windrichtingen samenkomen in de wonderkamer, of laat jij je verblinden door schitterende juwelen in de boudoir? Wandel doorheen een decor dat je doet wegdromen samen met een ervaren gids en word zelf een echte DIVA.   Daarna is er nog vrije tijd in de Sinjorenstad.

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven

Diva niet mogelijk op woensdag

  • Bezoek aan een kasteel
  • Driegangenmenu
  • Waterbus en bezoek aan het museum
  • Vervoer moet luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Kruibeke

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode ANT 11 Soort reis , , Tags ,

Deze reizen vind je misschien ook interessant?