Selected:

Barcelona

Barcelona

CITY 01

Deze Catalaanse stad heeft een grote rijkdom aan architectuur, kunst en cultuur en is daardoor niet voor niets de meest bezochte stad van Spanje met 7,5 miljoen toeristen per jaar. Barcelona is de grootste stad van Catalonië en de tweede stad van Spanje. De stad heeft ruim 1,6 miljoen inwoners en ligt aan de Middellandse Zee.

“Oh my Gaudí, I just love Barcelona!”

De stad is gebouwd op vele heuvels, waarvan de Montjuïc en Tibidabo de bekendste zijn. Barcelona organiseerde diverse evenementen die overal in de stad hun sporen achterlieten, zoals de Wereldtentoonstellingen van 1888 en 1929 en de Olympische Zomerspelen van 1992.

Overal in Barcelona kom je werk van Antoni Gaudí tegen en de stad heeft diverse bouwwerken op de UNESCO werelderfgoedlijst en kunstenaars als Picasso en Miro zijn wereldberoemd. Daarnaast is Barcelona ook de perfecte stad om te genieten van heerlijk eten (tapas) en drinken, te shoppen, te ontspannen..
Op deze citytrip bezoek je de Sagrada Familia, Park Güell, Camp Nou (voetbalclub Barca) , het mooiste concertgebouw ter wereld Palau de la Musica Catalana of Casa Mila, een van de wonderen van kunstenaar Antoni Gaudí, het museum van Picasso, de kathedraal van de zee… Shoppen op de Rambla en verwonderd staan kijken naar al het lekkers op één van de vele markten ! Welkom in Barcelona, de stad van Gaudi.

Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Sluit Menu
×
×

Winkelmand