Brussel anders bekeken groepreis

BRA 12

4570

De stad van chocolade

We bezoeken Chocostory en nemen een duik in de wereld van cacao en chocolade. ‘s Namiddags laat een gids je “Brussel in een notendop” zien.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Brussel anders bekeken groepsreis

Chocostory groepsreis

Neem een duik op deze groepsreis in de wereld van cacao en chocolade, doorkruis een Maya tempel daar waar de cacaobonen 5000 jaar geleden werden geconsumeerd. Stap aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa; ontdek hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België. De cultuur van cacao en haar transformatie zullen geen geheimen meer hebben voor u. Demonstratie, degustatie en audiogids zijn inbegrepen in het bezoek.


In hartje Brussel geniet je van een driegangenmenu.

Stadsbezoek

Brussel – hoofdstad van België en Europa – een topbestemming met heel veel bezienswaardigheden! Een gids neemt je mee op sleeptouw en laat je ‘Brussel in een notendop’ zien ! Natuurlijk staan het Atomium en het Jubelpark op het programma maar je komt ook voorbij het Koninklijk Paleis van Brussel – de kathedraal St Michel en St Goedele – de Koninklijke Sint Hubertusgallerijen – Manneke Pis maar ook Jeanneke Pis – en er is voldoende tijd om nog te genieten van een lekker biertje op één van de vele terrasjes op de Grote Markt – of misschien is de Nieuwstraat dé vrijetijdsbestemming voor winkellustige dames … Na deze mooie Viamundi groepsreis keren we terug naar onze vertrekplaats.

 

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven.

  • Geleid bezoek aan het chocolademuseum met autogids
  • Driegangenmenu
  • Begeleide stadswandeling
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Brussel anders bekeken groepreis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?