Canterbury

GBR01

74140

Kathedralen en verhalen

Je bezoekt de kathedraal van Canterbury, Engelands beroemdste kathedraal. Daarna krijg je met de Canterbury Tales een attractie die je niet mag missen. De Tales voeren je terug naar de middeleeuwen.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Canterbury
Kathedraal van Canterbury

De kathedraal van Canterbury is Engelands beroemdste kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Canterbury, de primaat van de Anglicaanse Kerk.

De geschiedenis van de kathedraal gaat terug tot het jaar 597. In dat jaar bracht Sint-Augustinus, gestuurd door paus Gregorius I, het christelijke geloof naar het Angelsaksische Engeland. St. Augustinus stichtte een kerk en werd de eerste aartsbisschop. In 1170 werd aartsbisschop Thomas Becket in de kathedraal vermoord en vanaf die tijd groeide Canterbury uit tot een belangrijk bedevaartsoord. In de Canterbury Tales van Geoffrey Chaucer zijn pelgrims onderweg van Londen naar deze kathedraal.


Vrije lunch in Canterbury

Canterbury Tales – dé attractie die je niet mag missen

De beroemde verhalen die je in de attractie The Canterbury Tales kunt ervaren, werden geschreven door Geoffrey Chaucer. Onderweg naar Canterbury deed een aantal pelgrims een wedstrijdje verhalen-vertellen en zo werd er een flink aantal verzen verteld.
De Tales voeren je terug naar de middeleeuwen, vertellen de verhalen van Geoffrey Chaucer aan de hand van scènes uit de verschillende verhalen. Ondertussen krijg je via je koptelefoon het verhaal en de uitleg te horen in de taal naar keuze. Nadien is er nog tijd om de stad op eigen houtje te verkennen.
1u
Aansluitend is er vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen

17.00 uur : We verlaten Canterbury en keren terug naar Dover voor de overtocht

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Bezoek Kathedraal van Canterbury
  • Gids voor volledige dag
  • Bezoek aan de Canterbury Tales Visitor attraction
  • Overtocht heen en terug naar Engeland met P&O Ferries
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Canterbury

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?