Druivenstreek

BRA 02

4570

Op verkenning in de Vlaamse Rand

De lekkerste Brabantse wijnen proef en ontdek je in een Wijnkelder in Jezus Eik waar we floreren tussen druivenranken en wijnkelders. Na de middag  neemt een gids je op sleeptouw  in het hart van de heuvelachtige druivenstreek.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Druivenstreek

Tussen druivenranken en wijnkelders

De lekkerste Brabantse wijnen proef en ontdek je in een Wijnkelder in Jezus Eik. Het bezoek aan de wijnkelder bestaat uit een rondleiding met uitleg over de verwerking van tafeldruiven tot wijn. We dalen af in de wijnkelder waar duizenden flessen in caveaux liggen opgestapeld. Vooral de schuimwijnbereiding krijgt bijzondere aandacht. Je maakt onder meer kennis met ambachtelijke toestellen voor het bottelen, stoppen, flessenschudden, uitlogen, museleren, capsuleren en doseren. Wijn proeven hoort er natuurlijk ook bij


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in Jezus Eik.

Kennismaking met Hoeilaart – wandeling en rondrit in de streek.  

Na de middag  neemt een gids je op sleeptouw  in het hart van de heuvelachtige druivenstreek. Eerst breng je een bezoek aan Hoeilaart en daarna verder langs ranken en serres in en rond Overijse gaat het richting het Meer van Overijse-Genval. Onderweg bezoek je een druivenserre met bijbehorende groenten, fruit- en streekproductenwinkel. Na een mooie rondrit en interessante bezoeken kan je in Jezus Eik nog even genieten van een drankje of een hapje voor de terugreis aangevat wordt.

 

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven

Niet mogelijk op zon- en feestdagen

  • Bezoek en degustatie wijnkelder
  • Middagmaal met drie gangen
  • Wandeling Hoeilaart en rondrit met gids
  • Bezoek druivenserre
  • Vergoeding chauffeur
  • Vervoer met luxe autocar

Druivenstreek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?