West Zeeuws-Vlaanderen

NED 15

4976

Ontdek West Zeeuws-Vlaanderen

Hier kweekt men meer dan 400 soorten pompoenen. Je krijgt een rondleiding in en rond de kassen van lagnarias, sierkomkommers, sierpepers, aubergines. In Groede, een kunstenaarsdorp in een prachtig historisch decor, proeft u de bijna Franse sfeer op de markt met de kerk, de oude bomen en de terrassen. Daarna gaat het richting Breskens waar we het Visserijmuseum bezoeken.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
 Ontdek West Zeeuws-Vlaanderen
Pompoenen

Hier kweekt men meer dan 400 soorten pompoenen. Je krijgt een rondleiding in en rond de kassen van lagnarias, sierkomkommers, sierpepers, aubergines. Diverse pompoenproducten o.a. likeur, pralines, pompoensecco, pompoensappen, kaas en nog veel meer worden hier gemaakt en ontdek je in een gezellig winkeltje. Je wordt er hartelijk onthaald met koffie en huisgemaakte pompoencake.


Op de markt in Groede eet je een dagverse soep van het seizoen, een uitsmijter ham/kaas en een koffie/thee.

Groede en Breskens

Na de middag wandelen we in Groede, een kunstenaarsdorp in een prachtig historisch decor. Hier proeft u de bijna Franse sfeer op de markt met de kerk, de oude bomen en de terrassen. Daarna gaat het richting Breskens. In het hart van de Zeeuws-Vlaamse beroepsvisserij, boven de vismijn van Breskens, ligt het Visserijmuseum. Je kunt er een spannende film zien over het leven van de vissers op zee. Verder beschikt het museum over een grote collectie vogels, schelpen en koralen. En in het grote zeeaquarium leven verschillende vissen zoals haaien, platvissen, krabben, garnalen, zeesterren en kreeften. Daarna is er nog vrije tijd in Breskens.

Suggestie – Zeeuws landgoed Catharinahoeve

Op dit Zeeuwse landgoed is een gemengd boerenbedrijf gevestigd. Het gebruik van het landgoed is gericht op duurzaamheid, zorg om het landgoed te bewaren voor de komende generaties. Er staan ca. 1,5 ha druivenstokken en fruitbomen in twee hoogstam boomgaarden en overige op het terrein aangeplante vruchtbomen. De druiven worden tot wijn gemaakt: rode, witte en rosé wijn. Je maakt hier een rondwandeling door de gaarden en proeft van de heerlijke wijn! (prijs op aanvraag).

Voor verenigingen, bedrijven, families en vrienden

  • Hele dag met gids
  • Bezoek pompoenbedrijf met koffie en cake (mogelijk van 1/08 tot 01/11)
  • Bezoek visserijmuseum
  • Middagmaal zoals omschreven
  • Vergoeding chauffeur
  • Vervoer met luxe autocar

West Zeeuws-Vlaanderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?