Han-Sur-Lesse

WAL 06

73102

Pure Wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld…

Eerste brengen we een bezoek aan de Grotten van Han met een fantastisch klank- en lichtshow “Origin” in de Wapenzaal. In de namiddag gaan we naar het beste Wildlife Dierenpark in België waar je de Europese “big five” kan bezichtigen: de wolf, de bruine beer, de lynx, de Europese bizon en de veelvraat.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld…

Grotten van Han

Stap aan boord van een honderdjarige tram voor een reis van bijna 4 km naar de ingang van de grot. Ontdek onder begeleiding van een gids de mysterieuze Grot, die nog niet al zijn geheimen heeft onthuld. Het bezoek gebeurt te voet, strekt zich uit over bijna 2 km en duurt ongeveer 1.45 uur. Hoor het gewelf trillen tijdens de fantastische klank- en lichtshow “Origin” in de Wapenzaal en bewonder de weerspiegeling van de weelderige draperieën in de magische spiegel van de Lesse. Laat je over lange bruggen heen, een paar meter boven de rivier, verrassen door de echo van de kanonschoten die aan de uitgang van de Grot worden afgevuurd.


Een driegangenmenu wacht op je in een restaurant in Han-sur-Lesse.

Het Beste Wildlife Dierenpark in België

Het Wildpark, uniek in zijn soort, werd uitgeroepen tot “het Beste Wildlife Dierenpark in België”! Ga op avontuur in deze rustige omgeving van 250 hectare groot. Beleef een reis doorheen de tijd en ontdek de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in onze regio. Al deze dieren leven in hun natuurlijke leefomgeving. Het Wildpark is het enige park in België waar je de Europese “big five” kan bezichtigen: de wolf, de bruine beer, de lynx, de Europese bizon en de veelvraat. Het Wildpark heeft ook enkele adembenemende uitzichtpunten en een hele bijzondere flora.

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven

  • Bezoek aan de grotten van Han
  • Middagmaal met drie gangen
  • Bezoek Wildpark (suppl €2 pp. tijdens weekend, feestdagen en schoolvakanties)
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Han-Sur-Lesse

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?