Knokke-Heist

WVL 21

4770

Het Zwin en de polders

In het museum van de Zwinstreek, Sincfala, ontdek je de geschiedenis van de Zwinstreek. In de namiddag brengt een gids je langs mooie en originele historische plaatsen van de vier deelgemeenten: Heist, Knokke, Ramskapelle en Westkapelle.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Het Zwin en de Polders
Sincfala: Museum van de Zwinstreek (deelgemeente Heist)

In het museum ontdek je de geschiedenis van de Zwinstreek: landschapsvorming, indijking, ontstaan van middeleeuwse havensteden, de Tachtigjarige Oorlog, de heropleving van landbouw en visserij, de urbanisatie van Duinbergen en Het Zoute en de groei en bloei van het toerisme. In het oude schoolgebouw komt het vissersleven van vroeger tot leven door onder meer het visserspleintje, de vissersklas, het café en de maquettes van vissersschepen.


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in de streek.

Doorheen de Polders om en rond Knokke-Heist

Ervaar het gebied tussen strand en polders. Een gids brengt u langs mooie en originele historische plaatsen van de vier deelgemeenten: Heist, Knokke, Ramskapelle en Westkapelle. Tijdens de tocht ontdekt u het verrassende erfgoed in Knokke-Heist waar het Museum van de Zwinstreek ‘Sincfala’ natuurlijk ook deel van uit maakt. Onderweg komen we voorbij het bezoekerscentrum For Freedom, een museum over de bevrijding tijdens WO II (entrées exclusief).

 

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Bezoek aan het museum
  • Middagmaal met drie gangen
  • Rondrit met lokale gids
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Knokke-Heist

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode WVL 21 Soort reis , , Tags ,

Deze reizen vind je misschien ook interessant?