Lapperre & Colruyt daguitstap

BRA 07

4971

Van horen en zien

We spitsen de oren bij Lapperre, marktleider van hoortoestellen. Daarna krijgen we een blik achter de schermen bij Colruyt, een indrukwekkend familiebedrijf.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Lapperre & Colruyt daguitstap

Van horen en zien – daguitstap

Spits de oren bij Lapperre

We vertrekken ‘s morgens op daguitstap vanuit jouw vertrekplaats. Benieuwd hoe het menselijk oor werkt, hoe hoortoestellen gemaakt worden en hoe goed je zelf eigenlijk hoort? Ga dan mee naar Groot-Bijgaarden naar het bedrijf Lapperre. Deze internationale specialist is marktleider op vlak van hoortoestellen en –aanpassingen. Tijdens het bezoek met gids krijg je een boeiende uiteenzetting over het gehoor en gehoorproblemen. Met een koffie in de ene hand en een versnapering in de andere is er tijd om na te praten, vragen te stellen en je eigen gehoor te testen in het moderne hoorcentrum.


In een restaurant in de omgeving wacht ’s middags een driegangenmenu.

Colruyt achter de scherme

In de namiddag gaan we naar Halle en bezoeken er de Colruyt. We worden hartelijk onthaald met een kopje koffie/frisdrank en een koekje en volgen ondertussen de presentatie over dit indrukwekkend familiebedrijf en familie van verschillende bedrijven. Ontdek tijdens de rondleiding hoe Colruyt ervoor zorgt dat al je gewaardeerde producten op tijd in jouw winkel geraken. Maak kennis met het logistieke centrum Dassenveld! Je ziet er hoe de bevoorrading van onze Colruyt- en OKaywinkels verloopt en hoe daarbij  bewust duurzaam te werk wordt gegaan. Als afsluiter krijg je een drankje en een kleine attentie aangeboden en is er nog gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend nog wat vrije tijd na de mooie Viamundi daguitstap.

 

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven

Niet mogelijk op zaterdagen, zon- en feestdagen en in mei.

  • Bezoek gehoorcentrum, inclusief koffie en versnapering
  • Middagmaal met drie gangen
  • Bezoek Colruyt, inclusief koffie en koekje + drankje achteraf en kleine attentie (opgelet: veel stappen!)
  • Vergoeding chauffeur
  • Vervoer met luxe autocar

Lapperre & Colruyt daguitstap

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?