Leiestreek

OVL 04

5470

Proeven langs de waterkant

In de wereld van de Breydel ham en spek kom je alles te weten over het productieproces. Daarna gaat het met een boottocht richting Gent naar het Middeleeuws centrum.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Leiestreek
In de wereld van de Breydel ham en spek

Stap binnen bij Breydel en laat je inspireren door het veelzijdige en boeiende verhaal achter Breydel. Tijdens dit drie uur durende bedrijfsbezoek nemen we je mee doorheen heel ons productieproces. Maak van dichtbij mee hoe onze unieke lekkernijen worden gecreëerd. We tonen onder meer hoe we inzetten op duurzaamheid, met alle ecologische systemen en milieuvriendelijke ingrepen in ons gebouw. Ook onze talrijke evenementen en ons sociaal engagement komen aan bod. Afsluiten doen we uiteraard met een degustatie!


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in Gent.

Boottocht in Gent : Het Middeleeuws centrum

Boeiend gegidste historische rondvaart doorheen het middeleeuwse Gent met zijn scala van monumenten.
Geen betere manier om de stad te verkennen. Aansluitend is er voldoende tijd om op eigen houtje verder van Gent te genieten, en waarom niet vanop één van de vele terrasjes?

Suggestie – Filliers

Aan de oevers van de Leie maakt Filliers sinds 1880 graan-, fruit- en cream jenevers.   Van graan tot glas! Een gids neemt je mee door de stokerij en vertelt honderduit over het unieke productieproces en de passie die hier mee gepaard gaat. Om goesting van te krijgen! (prijs op aanvraag)

Suggestie – Stadswandeling: 1000 jaar Gent in 100 minuten

Een wandeling door de tijd met alle hoogtepunten van Gent. Een stad met een groots verleden, maar ook met een ‘wijs’ heden. Kortom, een aanrader voor wie Gent en de Gentenaars nog niet kent! (prijs op aanvraag)

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Ontbijtkoek ter plaatse met koffie of thee
  • Bezoek sluisgebouw
  • Middagmaal met drie gangen
  • Volledige dag met gids
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Leiestreek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?