Leuven

BRA 09

5587

Leuvense bierstad

We ontdekken Leuven vanop de moderne door zonne-energie aangedreven trein. Daarna bezoeken we de brouwerij van Stella Artois en krijgen we meer uitleg over de belangrijkste hoofdstukken in het Stella Artois verhaal.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Leuven
Stadsverkenning met de trein

Wil je de mooiste plekjes in Leuven zien? Dan zit je goed op de moderne door zonne-energie aangedreven trein die je door de Leuvense straatjes voert. Je geniet er van 360° uitzicht, informatie over de bezienswaardigheden en af en toe wordt ook eens halt gehouden. Tijdens deze rit krijg je het mooiste wat Leuven te bieden heeft te zien.


In hartje Leuven geniet je van een driegangenmenu.

Stella Artois

In het hart van de universiteitsstad Leuven staan 7 eeuwen brouwtraditie borg voor een perfect gebrouwen Stella Artois. Tijdens het brouwerijbezoek kan je dit met eigen ogen – en smaakpapillen – vaststellen. Tijdens de rondleiding maak je kennis met de belangrijkste hoofdstukken in het Stella Artois verhaal. Uiteraard krijgt het bezoek een afsluiter in stijl! Op het dak van de brouwerij is een bar voorzien waar kan nagenoten worden van een perfect uitgeschonken Stella Artois!

Het bos van Heverlee

Het Heverleebos ligt op een steenworp van het centrum van Leuven en vormt een waar paradijs voor wie de stad even uit wil. Samen met een groene gids geniet je van de mooie natuur en hobbelige bospaadjes. De gids vertelt je meer over de vele fauna en mooie flora die je er te zien krijgt en zorgt ervoor dat je met extra kennis en een relaxte geest de rest van de dag tegemoet gaat. (prijs op aanvraag)

Abdij van Park

Je wordt meegenomen door een gids in de abdij in restauratie en tijdens deze rondleiding krijg je een unieke blik achter de schermen. Zo zie je de kapittelzaal en de kloostergang met glasramen. Je wordt er verdiept in de geschiedenis van de abdijgebouwen en omringende tuinen. (Niet mogelijk op maandag en feestdagen) (prijs op aanvraag)

 

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven.

  • Gidsbegeleiding heel de dag
  • Rondrit met treintje
  • Driegangenmenu
  • Bezoek aan de brouwerij
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Leuven

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?