Bocholt en Maaseik groepsreis

LIM 06

5078

Alpaca & Maaseik

We bezoeken de alpacaboerderij in Bocholt en gaan daarna naar het Maaseik van Van Ecyk: een levend museum van architecturale hoogstandjes.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Bocholt en Maaseik groepsreis

Alpaca & Maaseik groepsreis

De alpacaboerderij in Bocholt

Alpaca’s zijn de passie van de boerderij en deze delen ze graag met jou op onze groepsreis! Wil je meer leren over dit kleine neefje van de lama? Je wordt ontvangen met koffie of thee in de Alpacantina, hierna gaan we naar een film kijken over de boerderij en de dieren. In de stal en weide gaan we de dieren bekijken en in de boerderijwinkel wordt er afgesloten.


Je wordt verwend met een driegangenmenu in de buurt.

Maaseik van Van Eyck

Je ontdekt in de namiddag de vele beschermde bouwwerken en monumentale patriciërswoningen, de oudste apotheek van België en het bakkerijmuseum.  Onverwachte straten, pleinen en plekken wisselen er elkaar in sneltempo af. Maaslandse renaissance, barok, rococo of neoclassicisme: de stad is een levend museum van architecturale hoogstandjes. Dat cultuur en geschiedenis verweven zit in het Maaseikse DNA, merk je in het bijzonder op de markt. Hier bewonder je een fraai witmarmeren standbeeld van de kunstschilders Jan en Hubert Van Eyck. We keren dan terug van onze Viamundi groepsreis naar de beginlocatie.


Alternatief: Bocholter, brouwerijmuseum

Bezoek het grootste brouwerijmuseum in Europa! Het museum vindt zijn oorsprong bij een van de oudste familiale brouwerijen van België. Hier krijg je het verhaal te horen van de ware bierkunst doorheen de industriële geschiedenis vanaf 1758 tot nu. Ben jij ook zo benieuwd naar de geheimen achter de bierkunst? Onder begeleiding van gepassioneerde gidsen komt je er alles te weten over de vaak vreemde maar altijd vernuftige technologieën uit de 18de, 19de en 20ste eeuw. Het resultaat van deze eeuwenoude cultuur proef je zelf in het originele museumcafé of op het zonovergoten tuinterras! (prijs op aanvraag)

Voor verenigingen, families en vrienden en bedrijven.

  • Bezoek aan de Alpaca boerderij (met ontvangst koffie/thee)
  • Middagmaal met drie gangen
  • Stadswandeling met gids
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Bocholt en Maaseik groepsreis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?