Maaseik busreis

LIM 08

5487

Door dalen en valleien

Op een zonovergoten zuidoosterhelling vind je Europa’s meest noordelijke Pinot wijngaarden. Vervolgens gaat de reis richting het Oeterdal, de charmante Limburgse grensstreek. De twaalf oorspronkelijke watermolens zijn een waar hoogtepunt in deze streek.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Maaseik busreis

Door dalen en valleien – busreis

Aldeneyck

Kom van dichtbij kennis maken met de wijnbouw in de Maasvallei op onze busreis! Op een zonovergoten zuidoosterhelling vind je Europa’s meest noordelijke Pinot wijngaarden. In de 10 hectare grote wijngaard wordt op een mineraalrijke kiezel- en grindterroir met veel passie Pinot Blanc, Gris, Noir en een Mousserende Pinot Brut verbouwd. Je wordt enthousiast en deskundig toegelicht tijdens een wandeling door de wijngaard, het pershuis en de wijnmakerij. Een bezoek aan dit wijndomein kan natuurlijk enkel eindigen met een degustatie, proeven maar!


Een driegangenmaaltijd is inbegrepen in een restaurant in de buurt.

Het mooie Oeterdal

In de charmante Limburgse grensstreek maak je een rondrit door het mooie Oeterdal. De twaalf oorspronkelijke watermolens langs de Bos- of Oeterbeek zijn een waar hoogtepunt in deze streek. Onderweg ontdek je ook de laat-Gothische Sint-Lambertuskerk in het centrum van Neeroeteren. We keren daarna terug van onze mooie Viamundi busreis naar het vertrekpunt.

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Bezoek aan het wijndomein + 5 proeverijen
  • Middagmaal met drie gangen
  • Begeleide rondrit
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Maaseik busreis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?