Selected:

Lissabon

Lissabon

CITY05

Lissabon, hoofdstad en grootste stad van Portugal, is tevens de populairste bestemming en uitgegroeid tot een geliefde bestemming voor een korte of lange citybreak. Alleen al de historische binnenstad bied genoeg afwisseling voor enkele dagen. Wil je niet alleen in het historische centrum blijven, dan zijn de stadsdelen Belém en Parque das Nações leuk voor de afwisseling.

Portugals lieveling

Ben je op zoek naar leuke hippe winkeltjes en eettentjes dan moet je in de XL Factory zijn.
De sfeer in Lissabon lijkt chaotisch door de wirwar aan straatjes en wijken maar eigenlijk is ze heel ontspannen. Je kan je laten leiden door de Fado, het Portugese levenslied, de kunst, cultuur en het lekker eten ontdekken want Portugezen hebben een eigen eetcultuur. Zo kan je tijdens de middag heerlijk gaan lunchen op de vele terrasjes en in de koffieshops. Maar ook de typisch Portugese gerechten zijn om van te smullen! Kortom het wordt een reis waar je volop kan genieten van alles wat de vakantie echt vakantie maakt.
Niet te missen in Lissabon : heel veel vissen zien in het oceanarium, wandelen langs de Belem-toren, probeer zeker de Pasteis de Belem, versteld staan van het uitzicht vanaf de Bario Alto en Alfama, het kasteel van Sao Jorge, een ritje met de typische authentieke tram, het schitterende azulejos museum… heel veel mooie dingen te doen en zeker tijd te kort te komen !

Lissabon

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Sluit Menu
×
×

Winkelmand