Loenhout – Rijsbergen

NED 06

5176

Bloemen en Aardbeien

Bezoek de duurzame, innovatieve amarylliskwekerij te Loenhout en wandel in de binnen- en buiten tuinen tussen de prachtige bloemen. Beleef in de namiddag de wereld van de zomerkoninkjes tijdens je bezoek aan de aardbeienboerderij.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Bloemen en Aardbeien
Duurzame innovatieve amarylliskwekerij

De dagverse stijlvolle elegante amaryllis wordt in verschillende kleuren gekweekt. De nieuwste technieken zoals plantsensoren worden momenteel uitgebreid getest om een nog betere kwaliteit te garanderen. Door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste technieken, beste teeltmethodes en milieu technisch de beste oplossingen, produceren en leveren ze op een duurzame manier de beste kwaliteit. Tijdens je bezoek geniet je van een lekkere koffie met gebak. Maak een wandeling in onze prachtige binnen- en buiten tuinen en geniet op het mooie terras van een lekker drankje tussen de prachtige bloemen. Meest interessante periode (zijn er bloemen te zien): eind september tot eind april.


In de buurt wordt het middagmaal met drie gangen geserveerd.

Beleef de wereld van de zomerkoninkjes

Je wordt ontvangen met koffie en een suikerwafel en bent te gast op de aardbeien/recreatieboerderij van de familie Bastiaansen, waar sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw de gezonde rode vrucht met veel passie en biologisch verantwoord geteeld wordt. De kwekerij ligt in het mooie buitengebied van het Brabantse kerkdorpje Rijsbergen, in het hart van het grootste aardbeienteelt gebied van Europa. Sinds 1997 kunt u op het binnen/buitenterras genieten van de heerlijke en milieubewust geteelde aardbeien en de hieraan gerelateerde hapjes en drankjes. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de kwekerij. Door middel van verschillende activiteiten en arrangementen kun je ontdekken hoe alles hier groeit en bloeit, van rondleiding tot zelf plukken. De mooiste tijd om de kwekerij te bezichtigen is van mei t.e.m. november.

Suggestie – Asperges en wijnboerderij

Wil je iets heel moois ervaren en meemaken hoe onze asperges gestoken worden? Met eigen ogen zien hoe de druiven rijpen? Genieten van verschillende Brabantse delicatessen? Het hele jaar kun je op de boerderij een kijkje komen nemen. Je krijgt een sfeervolle rondleiding, lekkere hapjes en drankjes. In het aspergeseizoen, van april tot en met juni, zie je het meeste van de befaamde asperges. Na veel dromen en jarenlange voorbereiding, is in 1998 de wijngaard aangeplant. Wijn telen is het hele jaar ‘werk in uitvoering’, soms met bloed, zweet en tranen ( enkel in de namiddag – prijs op aanvraag).

Voor verenigingen, bedrijven, families en vrienden

Amarylliskwekerij (best van eind september tot begin april)

Aardbeienkwekerij van mei t.e.m. november

  • Geleid bezoek amarylliskwekerij (+ koffie en gebak)
  • Geleid bezoek aardbeienkwekerij (+ koffie en suikerwafel)
  • Middagmaal met drie gangen
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur
  • Elke dag mogelijk

Loenhout – Rijsbergen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?