Maredsous - Dinant

WAL 19

4981

Kaas in de abdij en cider op de hoeve

We bezoeken de abdij Maredsous, waar je via de gids toegang krijgt tot de abdij, de bibliotheek, de tuin van de monniken, de kaasmakerij. Vervolgens maak je kennis met het streekprodukt cider van de Condroz. Daarna rijden we naar Dinant waar we nog genieten van vrije tijd.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Kaas in de abdij en Cider op de hoeve
Abdij Maredsous

Het bezoek start aan de esplanade van het Onthaalcentrum Saint-Joseph, waar een gids je toegang verschaft tot het privé-domein van de monniken: zo maak je kennis met de abdij, het kerkhof van de monniken, de bibliotheek, de tuin van de monniken, de kaasmakerij (buitenkant) en het “Kleine Museum van Kaas”, waar je de geheimen van de raffinage van onze beroemde kaas ontdekt.


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in Dinant.

Cider maken in de Condroz en vrije tijd in Dinant

Wil je kennis maken met een echt ‘streekprodukt’ ? Dan mag de cider niet ontbreken ! Hier ontdekken we hoe appelcider sedert vele generaties gemaakt wordt en natuurlijk mag er ook geproefd worden !
Na het bezoek rijden we naar Dinant waar we, in de stad van Adolphe Sax, nog kunnen genieten van wat vrije tijd. Wat dacht u van een terrasje met zicht op de Maas ?

Suggestie – Romantisch Namen – bezoeken en shoppen langs het water

Om Namen te ontdekken, moet je de tijd nemen. Je geniet met volle teugen van haar erfgoed en de charme van haar steegjes. Van de top van de Citadel tot aan de oevers van de Samber, de Waalse hoofdstad heeft je vele landschappen te bieden. We gaan op verkenning mt gids in het historische hart, op ontdekking van enkele architecturale pareltjes: de Saint-Aubainkathedraal, het theater, het belfort…Vergeet je fototoestel niet mee te nemen, want je kan heel wat prachtige beelden schieten. (prijs op aanvraag)

.

Voor verenigingen, bedrijven, families en vrienden

  • Begeleid bezoek Abdij van Maredsous
  • 3-gangenlunch
  • Bezoek appelcidermakerij met proeverij
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Maredsous - Dinant

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?