Middelburg

NED 02

4774

Zeeuwse tradities en smaken

Klederdrachtgroep “Mooi Zeeland” laat zich graag van de beste (mooiste) kant zien als de presentatiegroep zich opmaakt voor een optreden. Daarna bezoek je een boerderij met meer dan 500 geiten, waar de jonge boer trots verteld over zijn producten. Daarna gaat het naar Middelburg, het hart van Zeeland. In Middelburg staan vele schitterende monumenten, zoals het oude stadhuis op de markt.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Zeeuwse tradities en smaken
Zeeuwse klederdrachten – live!

Klederdrachtgroep “Mooi Zeeland” laat zich graag van de beste (mooiste) kant zien als de presentatiegroep zich opmaakt voor een gevraagd optreden. De rijkdom van de schitterende Zeeuwse klederdrachten, die bijna verdwenen zijn, wordt door de gasten ervaren als een toef slagroom op de taart tijdens een ‘dagje Zeeland’! Een pakkend verhaal door deskundige mensen over het culturele erfgoed in de provincie geeft een extra accent aan uw ‘dagje uit’! Bij “Mooi Zeeland” wordt je hartelijk onthaald met een Zeeuwse bolus en een kopje koffie.


Je wordt verwend met een driegangenmenu in een restaurant in de buurt.

Neem een stukje Zeeland mee naar huis + Middelburg

De ruim meer dan 500 geiten en de zwart-witte melkkoeien heten u mekkerend en loeiend welkom. De jonge boer geeft jullie een boeiende rondleiding en vertelt je vol passie over zijn dieren en de heerlijke producten. Een schaal vol kaas nodigt u uit te proeven en als je een stukje Zeeland mee wil nemen naar huis is dit het moment!
Daarna gaan we naar Middelburg: “Het hart van Zeeland.” In Middelburg staan vele schitterende monumenten, zoals het oude stadhuis op de markt, het op één na mooiste gebouw van Nederland. Een stad waar veel te zien is en waar men gezellig kan winkelen in de mooie winkelstraten.

Suggestie – Proeven van bessenwijn

Wijn van bessen, je lees het goed! Hier maak je niet allen kennis met de wijn maar ook  nog heel wat  andere ambachtelijk zwartebessen producten. Men geeft je uitvoerig uitleg over de bessenteelt en de wijn en tijdens een film volg je het proces van bes tot fles (prijs op aanvraag).

Suggestie – Middelburg in de grachten

Vaar mee met de rondvaart van Middelburg en bekijk deze historische stad vanaf het water. Wanneer u het heden en rijke verleden van Middelburg op een unieke manier wilt ervaren is deze vaartocht echt een attractie!  De kapitein vertelt u tijdens de tocht alles over het ontstaan van de stad, haar rijke verleden en de monumentale panden. (Bij minder weer zijn er dekens en/of paraplu’s aan boord, boten tot 50 pers.) (prijs op aanvraag).

 

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Zeeuwse bolus en koffie
  • Bezoek Zeeuwse klederdracht
  • Bezoek kaasboerderij
  • Middagmaal met drie gangen
  • Vergoeding chauffeur
  • Vervoer met luxe autocar
  • Elke dag mogelijk

Middelburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?