Oostkamp - Damme

WVL 15

5070

Geniet van de natuur

Het Wilgenbroek is specialist in het kweken van de helleborus. Beleef een ware ontdekkingsreis tussen de veelzijdige Helleborusvariëteiten en krijg vele plant- en verzorgingstips. Daarna bezoeken we Damme vanop de trein, niet op een ijzeren baan maar gewoon op de weg!

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Geniet van de natuur
Helleboruskwekerij: Het Wilgenbroek

De Helleborus, één van de mooiste winterbloeiers, is de specialiteit van kwekerij ‘Het Wilgenbroek’ te Oostkamp. Het Wilgenbroek ligt in een prachtige omgeving en betovert je met haagstructuren, borders van vaste planten, heesters, bomen en een prachtige aangelegde Helleborustuin. De familie Van Paemel leidt je er graag rond. Beleef een ware ontdekkingsreis tussen de veelzijdige Helleborusvariëteiten en krijg vele plant- en verzorgingstips.


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in Oostkamp.

Damme vanop de trein

Het treintje rijdt niet op een ijzeren baan maar wel gewoon op de weg. De wagonnetjes van deze trein werden aangepast aan alle comfort en zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wil je op een haalbaar tempo vervoerd worden door de streek dan is het Treintje het ideale transportmiddel. De treintjes zijn ook modern uitgerust zodat de begeleidende gids onderweg uitleg kan geven. Daarna is er nog wat vrije tijd in Damme.

Stadswandeling Damme en het museum van Tijl Uilenspiegel

Na een verkenning van het historische centrum en het zoeken naar de sporen van Tijl en Lamme in het straatbeeld duik je het Uilenspiegelmuseum in. Wie was Uilenspiegel, waar komt hij vandaan en welke gedaanteverwisselingen heeft hij in vijf eeuwen ondergaan (prijs op aanvraag).

 

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Bezoek aan de Helleboruskwekerij (niet mogelijk op zon- en feestdagen)
  • Middagmaal met drie gangen
  • Rondrit met een treintje in Damme
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Oostkamp - Damme

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?