PROMOTIE OOST-VLAANDEREN

PROM OVL

39

Prijs/persoon

Vlaamse Ardennen en Art Deco in Ronse

Tijdens een rondrit ontdek je waarom, sinds eeuwen, de Vlaamse Ardennen zo’n aantrekkingskracht op de toeristen uitoefenen. In de namiddag maak je tijdens een schitterende wandeling  kennis met de architecturale pareltjes die Ronse rijk is !

Vlaamse Ardennen en Art Deco in Ronse
Vlaamse Ardennen

Start rondrit doorheen het hart van de Vlaamse Ardennen. Je wordt meegenomen langs betoverende landwegen, het kunstenaarsdorp Etikhove, voorbij het atelier van Valerius de Saedeleer, windmolens, glooiende landschappen en een stukje van het magische Muziekbos. Je ontdekt waarom, sinds eeuwen, de Vlaamse Ardennen zo’n aantrekkingskracht op de toeristen uitoefenen.


We genieten van een lekkere 3-gangenlunch

Ronse

ART DECO-stadswandeling Ronse. Tijdens het interbellum kende Ronse een economische groei dankzij de textielindustrie. De kaderleden van deze bedrijven lieten hun nieuwe woning optrekken  in de meest modieuze stijl van toen, namelijk de Art Deco. Tijdens deze schitterende wandeling maak je kennis met de architecturale pareltjes die Ronse rijk is ! Aansluitend: vrije tijd voor een terrasje (of in één van de beschermde cafés in Ronse waar je tijdens je drankje kunt genieten van schitterende tegeltableau’s.) 18.00 uur vertrek vanuit Ronse naar de plaats van vertrek

Geldig in de maanden juli tot en met december 2020.

GROEPSREIS (niet voor individuele inschrijvingen) VOOR GROEPEN VANAF 30 PERSONEN

OPSTAPPLAATS EN DATUM WORDT DOOR UW GROEP BEPAALD

  • Rondrit met gids doorheen de Vlaamse Ardennen
  • 3-gangenlunch (drank niet inbegrepen)
  • Art Deco-stadswandeling door Ronse met gids
  • uitgevoerd door een luxe-autocar

PROMOTIE OOST-VLAANDEREN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?