Roeselare - Izegem

WVL 18

4868

Fietsen en Schoenen

Je bezoekt het prachtig gerestaureerde art deco gebouw van Eperon d’Or, een voormalige schoenfabriek. Daarna bezoeken we “Koers”. Beleef de ultieme KOERS-ervaring en laat je onderdompelen in een bad vol wielerverhalen.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Fietsen en Schoenen
Eperon d’Or

Het prachtig gerestaureerde art deco gebouw van Eperon d’Or, een voormalige schoenfabriek, is een tastbare getuigenis van het succes van de Izegemse schoennijverheid in de jaren 1930. De vele fabrikanten en werknemers zorgden voor grote welvaart en een bruisend sociaal leven in de stad. De borstelnijverheid scheerde hier eveneens internationaal hoge toppen en blijft tot op vandaag belangrijk in de regio. Je leert er op een originele en boeiende manier de geschiedenis van de twee industrieën kennen.


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in de buurt.

Koers

Beleef de ultieme KOERS-ervaring en laat je onderdompelen in een bad vol wielerverhalen. Verwacht je aan een rit door de geschiedenis van de fiets en het wielrennen. Proef van de verschillende facetten van de wielersport. Want koers is méér dan alleen maar Competitie! We zien ook een reeks onvergetelijke wielermomenten in één knappe compilatiefilm. Na dit bezoek is er maar één conclusie: koers is… de mooiste sport die er bestaat! Daarna is er nog vrije tijd voorzien om te winkelen in Roeselare, I love it!

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Bezoek aan Eperon d’Or
  • Middagmaal met 3 gangen
  • Bezoek aan het museum Koers
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Roeselare - Izegem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode WVL 18 Soort reis , , Tags ,

Deze reizen vind je misschien ook interessant?