Roubaix

FRA 14

5685

Architectuur en shoppen.

Je bezoekt de Villa Cavrois, het symbolische werk van de architect Robert Mallet-Stevens, figuur van de modernistische stroming. Daarna kan je gaan shoppen in de outlet-shopping. Meer dan honderd boetieks bieden er het ganse jaar designermerken aan met sterk verlaagde prijzen.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Architectuur en shoppen
Villa Cavrois

De Villa Cavrois is het symbolische werk van de architect Robert Mallet-Stevens, figuur van de modernistische stroming. Het werd ontworpen en gebouwd voor Paul Cavrois, noordelijke textielfabrikant en zijn familie. Het programma van dit moderne kasteel in gebruik genomen in 1929 is duidelijk: “lucht, licht, werk, sport, hygiëne, comfort en zuinigheid”.


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in Roubaix.

Outlet-shopping in Roubaix

Meer dan honderd boetieks bieden er het ganse jaar designermerken aan met sterk verlaagde prijzen. Kortingen van dertig tot zeventig procent zijn geen uitzondering! Wandel er tussen de vele etalages, kies de mooiste kleding, pas naar hartenlust en sla je slag van het seizoen.

Suggestie – La Piscine: Modern Kunst in een vroeger zwembad

Kunst en zwembad, een rare combinatie? Absoluut, maar wel een geslaagde. La Piscine in Roubaix is een oud zwembad dat volledig heringericht en gerenoveerd werd tot museum voor industriële kunst. De locatie is op zich al een bezoekje waard. De kunst is een mooie extra. Tussen badruimtes, douches en antieke kleedcabines ontdek je sokkels en podia voor prachtige schilderijen, mooie beeldhouwwerken en moderne kunst. Laat je verrassen door deze unieke aanrader, die nu zeker de moeite van een bezoek loont want het museum werd VOLLEDIG vernieuwd en uitgebreid! (prijs op aanvraag).

Voor verenigingen, bedrijven, families en vrienden

  • Gids voor een hele dag
  • Bezoek Villa Cavrois
  • Middagmaal met drie gangen
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Roubaix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?