Scheveningen - Den Haag

NED 16

4677

Royaal Nederland

Koninklijk Den Haag is de enige grote stad met strand direct aan de Noordzeekust. De stad heeft vele monumenten, chique hotels en een politiek hart. De gids neem u graag mee. Daarna gaat het richting Scheveningen: een kilometers lang strand in de achtertuin van Den Haag. Altijd een heerlijke plek om te vertoeven, met een glas Chardonnay op een loungebank in de zon of juist met zeiljack vol in de wind.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen

Royaal Nederland

Koninklijk Den Haag

Den Haag is de enige grote stad met strand direct aan de Noordzeekust. De stad heeft vele monumenten, chique hotels en een politiek hart. Op het historische Binnenhof is de regering van Nederland gevestigd en op het Noordeinde bevindt zich het werkpaleis van de koning. Je kan er prachtige kunstmusea bezoeken en een dagje high class shoppen. Ga op ontdekking van één van de mooiste steden van Nederland ! De gids neemt je graag op sleeptouw.


Je wordt verwend met een driegangenmenu in een restaurant in Scheveningen.

Scheveningen – achtertuin aan de Zee

Een kilometers lang strand in de achtertuin, dat is Scheveningen voor Den Haag. Vier seizoenen per jaar een heerlijke plek om te vertoeven, met een glas Chardonnay op een loungebank in de zon of juist met zeiljack vol in de wind. Onveranderd, welk jaargetijde het ook is, blijft het effect van de frisse wind en de schitterende zon. Een ontspannen, rozig en voldaan vakantiegevoel – telkens weer wanneer je in Scheveningen komt ! Het wordt een namiddag genieten…

Suggestie – Madurodam

Madurodam, de Nederlandse miniatuurstad in Den Haag op een schaal van 1 op 25, is al geopend sedert 2 juli 1952. Dit toeristische attractiepark trekt jaarlijks circa 600 000 bezoekers. Zeker een niet te missen alternatief voor een half dagje Den Haag of Scheveningen! (prijs op aanvraag)

Voor verenigingen, bedrijven, families en vrienden

  • Bezoek aan Den Haag met gids
  • Middagmaal met drie gangen
  • Bezoek aan Scheveningen met gids
  • Vergoeding chauffeur
  • Vervoer luxe autocar
  • Elke dag mogelijk

Scheveningen - Den Haag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?