Gentse Floraliën

4356

Floralien 2020 vindt plaats van vrijdag 1 mei tot en met zondag 10 mei 2020.

De 36ste editie van Floraliën Gent gaat integraal door in het Citadelpark, in de vertrouwde gebouwen van ICC, de Floraliënhal en het Kuipke. De grootste bloemenpo van het land ontdek je, mét een lekkere koffie en een stevige ontbijtkoek bij de start van de dag. De allereerste floraliën dateren al van 1808. In ruim twee eeuwen is de traditie enkel gegroeid. Interactie, beleving en trends: dat zijn de sleutelwoorden!

Wissen
Artikelnummer: OVA 01 Categorie:

Beschrijving

Voormiddag

We starten met een lekkere koffie en een stevige ontbijtkoek bij de start van de dag. Bereid je voor op een dynamisch en interactief stadsfestival voor klein en groot, met een uitgebreid aanbod aan workshops, demo’s, animatie, green- en conceptrooms en pop-ups. Kom, kijk, beleef en doe mee aan de verschillende activiteiten.

Middag

Vrije maaltijd ( niet inbegrepen)

Namiddag

Laveer tussen de kleuren: Met groene en florale pop-yupaccenten beleef je een onvergetelijke groenervaring in Gent. Het volledige parcours is 4,5 km lang en kan je in 5 uur perfect te voet afwerken. Liever niet teveel wandelen? Tussen de sites rijden handige pendelbusjes die tijdens de openingsuren het parcours continue afleggen.  De prijs voor de shuttle zit inbegrepen in je ticket. En ook belangrijk: liefst zeventig procent van alle tentoonstellingsruimtes zijn overdekt.

Extra informatie

Groep van

20 tot 24 personen, 25 tot 29 personen, 30 tot 34 personen, 35 tot 39 personen, 40 tot 60 personen

Vertrek vanuit

Antwerpen, Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen