Wervik-Steenwerck

WVL 19

5377

Karaktervolle kaas en passie voor muziek

We bezoeken De Kazerij en beleven het productieproces van onze bekroonde kazen vanop de eerste rij! Je krijgt een unieke blik achter de schermen. In de namiddag bezoeken we, vlak over de schreve, verborgen tussen het groen, de orgelboerderij La Ferme des Orgues. Een originele plaats waar een orgelbouwer van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Karaktervolle kaas en passie voor muziek
Ontdek het geheim van Flandrien Kaas

Ben je benieuwd naar wat Flandrien kazen zo speciaal maakt? Wil je wel eens weten hoe Vlaamse melk uiteindelijk zo’n mooie, lekkere gele bol wordt? Bezoek dan De Kazerij en beleef het productieproces van onze bekroonde kazen vanop de eerste rij!
Je krijgt een unieke blik achter de schermen. Jean-Pierre Desmet, grondlegger van het bedrijf, gidst je langs de kaasmakerij en de rijpingszaal doorheen het authentieke productieproces van onze Flandrien Kazen. We volgen de melk van pasteurisatie tot kaasbol en achteraf is er tijd om samen bij een drankje te proeven van het resultaat. Een bezoek aan De Kazerij is dus leerrijk én smakelijk.
Bij vertrek krijgt iedereen 1 kg Flandrien mee naar huis om nog verder te genieten!


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in het Heuvelland.

Steenwerck – La ferme des Orgues

Vlak over de schreve, verborgen tussen het groen, vinden we de orgelboerderij. Een originele plaats waar een orgelbouwer van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Mr. Denoulez is een buitengewoon man die een unieke verzameling heeft, en alle mechanische muziektoestellen kunnen spelen. Nog nooit gezien ! Nostalgie alom bij het horen van onze Belgische orgels zoals Decap, Verbeeck en Mortier. Van eeuwen geleden tot nu, zelfs een nieuw computer gestuurd Decap orgel. Verder ook kermisorgels, muziekdozen en phonographes. Ambiance verzekerd!

Voor verenigingen, families, vrienden en bedrijven

  • Bezoek aan de Flandrien met proeverij en 1kg kaas cadeau (enkel van april tot oktober, op maandag, woensdag en vrijdag)
  • Middagmaal met drie gangen
  • Bezoek aan het orgelmuseum
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Wervik-Steenwerck

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?