Willemstad – Breda

NED 20

4574

Onbekend doch bemind!

Willemstad is een populaire toeristische attractie. Ieder jaar komen er veel toeristen naar de stad toe om de prachtige oude binnenstad te bewonderen. Een gedeelte van het oude centrum is autovrij. In de namiddag maak je in groep een wandeling door de geschiedenis van de fiere stad Breda. Je passeert met de gids langs de Koninklijke Militaire Academie, het begijnhof, de sfeerrijke Havermarkt, het Spanjaardsgat en andere bezienswaardigheden.

Bereken de prijs voor je groep: PRIJS PERSOON

Wissen
Onbekend doch bemind!
Oude vestingstad Willemstad

Willemstad is een oude vestingstad aan het Volkerak en het Hollands Diep. De stad is hier in de 16de eeuw ontstaan na de inpoldering. Het kreeg als eerste de naam Ruigenhil mee maar na de dood van Willem van Oranje werd de naam veranderd in Willemstad. Tegenwoordig is Willemstad een populaire toeristische attractie. Ieder jaar komen er veel toeristen naar de stad toe om de prachtige oude binnenstad te bewonderen. Een gedeelte van het oude centrum is autovrij. In de oude binnenstad bevindt zich een populaire haven waar 240 ligplaatsen zijn.


Je wordt verwend met een driegangenmaaltijd in een restaurant in de buurt.

Betoverend Breda

Breda is voor velen onbekend, en dus onbemind. Maar niet voor lang meer. Het prettige Breda is één van de Nederlandse topsteden. Geschiedenis, cultuur en shopping worden er prachtig gecombineerd. In groep maak je een wandeling door de geschiedenis van deze fiere stad. Je passeert met de gids langs de Koninklijke Militaire Academie, het begijnhof, de sfeerrijke Havermarkt, het Spanjaardsgat en andere bezienswaardigheden. In de Onze-Lieve-Vrouwekerk aanschouw je de praalgraven van de stamvaders van het Nederlandse koningspaar: de heren van Oranje-Nassau. Na de begeleide wandeling heb je tijd zat om op eigen houtje en op eigen tempo rond te dwalen in het stadscentrum. Op zoek naar meer geschiedenis of een terrasje!

Suggestie – Kermis terug in de tijd van weleer

Maak kennis met de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950. In dit zeer gezellig museum met echte attracties keer je even terug in de tijd van weleer toen de kermis 3 dagen het feest van het jaar was. Op een bijzondere wijze word je betrokken bij het kermisgebeuren waarbij het rad van fortuin de rode draad is. Tevens krijg je een wafel met slagroom, koffie of een andere drank en kleine snacks en kan je zelfs in de prijzen vallen (prijs op aanvraag).

Voor verenigingen, bedrijven, families en vrienden

  • Volledige dag met gids
  • Middagmaal met drie gangen
  • Vergoeding chauffeur
  • Vervoer met luxe autocar
  • Elke dag mogelijk

Willemstad – Breda

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Deze reizen vind je misschien ook interessant?