Selected:

Zwalmstreek - Oudenaarde

4366

Zwalmstreek - Oudenaarde

OVL 01

4366

In het spoor van de ronde van Vlaanderen. Kruip in het wiel van de Flandriens in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Daarna zetten we de achtervolging van de Flandriens in: Een luxeautocar brengt je op en over de legendarische hellingen als Patersberg, Taaienberg en Eikenberg.

Bereken de prijs voor je groep: prijs/persoon

Wissen
Kies aantal personen
Zwalmstreek – Oudenaarde
Centrum ronde van Vlaanderen

Kruip in het wiel van de Flandriens in het Centrum Ronde van Vlaanderen. In het belevingsmuseum voel je aan den lijve hoe de helden van de fiets over de kasseien dokkeren en overwin je virtueel de Vlaamse hellingen. Je gaat op zoek naar de ziel en de heroïek van de belangrijkste Vlaamse wielerwedstrijd. Met beeld, tekst en geluid wordt je ondergedompeld in de wereld van de fiets. De beloning? Op het podium poseren naast Tom Boonen en Peter van Petegem.


Je wordt verwend met een driegangenmenu in de buurt.

Achtervolging de Flandriens

Briek Schotte, Eddy Merckx of Tom Boonen. Je rijdt in het spoor van de wielerhelden langs de Ronde van Vlaanderen-route. Getrainde benen zijn niet nodig. Een luxeautocar brengt he op en over de legendarische hellingen als Patersberg, Taaienberg en Eikenberg. Onderweg geniet je niet enkel van de koers, maar ook van het prachtige landschap. In Oudenaarde eindigt de rondrit met een wandeling in het centrum. De gotische kerk en het begijnhof zijn verrassende troeven van deze wielerstad. Na een leuke dag geniet je van vrije tijd om te shoppen, te snoepen of een terrasje te doen.


Suggestie – Jeneverstokerij van Damme is een begrip in Oost-​Vlaanderen. De jenever wordt er nog steeds volgens de ambachtelijke methodes uit de 19de eeuw gestookt. De Balegemse stokerij is de laatste ‘warme’ landbouw-​jeneverstokerij in de Benelux. Dat betekent dat het graan voor de geestrijke drank op de boerderij zelf wordt geteelt, de alcohol wordt er binnen de muren gestookt en de mest voor het land wordt door de eigen runderen geleverd. Bij bezoek aan Stokerij Van Damme krijgen de leden een proevertje aangeboden, te kiezen uit: graanjenever, fruitjenever of advocaat.

Suggestie – Laat je rondleiden in de oudste familiebrouwerij van het land, overgedragen van generatie op generatie sinds 1545. Ontdek het verhaal, ervaar het brouwproces en proef Roman’s passie voor bier! Het bezoek duurt +/- 2 uur en omvat een rondleiding met gids, een degustatie en een geschenkpakket. Opgelet: in de brouwerij zijn er vrij veel trappen. Voor mensen die slecht te been zijn of rolstoelgebruikers is het helaas niet mogelijk om de toer te volgen. Maar alle andere bierfanaten zijn zeker welkom.

 

Voor verenigingen, families en vrienden, scholen en bedrijven

  • Bezoek aan het centrum Ronde van Vlaanderen
  • Middagmaal met drie gangen
  • Rondrit met lokale gids
  • Vervoer met luxe autocar
  • Vergoeding chauffeur

Zwalmstreek - Oudenaarde

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Reiscode OVL 01 Soort reis , , Trefwoord
Sluit Menu
×
×

Winkelmand