Een verrassende wereld wacht je op

Ontdek de wereld, jezelf en de onbegrensde dynamiek van een groep. Op stap met je vereniging, vrienden, school of bedrijf leer je meer dan ooit nieuwe mensen en nieuwe plekken kennen. Want terwijl plaatsen en verhalen verborgen blijven voor de eenzame reiziger, gaan voor jou deuren open.  De kracht van het aantal geeft energie en schenkt grote mogelijkheden!

Bij Viamundi is elke groep een kans om je als individu te onderscheiden. Daarom staat verrassing, vernieuwing en beleving centraal bij elke groepsreis. Verrassing door nieuwe horizonten te verkennen. Vernieuwing door rekening te houden met maatschappelijke trends en jouw persoonlijke interesses. Beleving door mooie momenten te delen met je vrienden en medereizigers.

Of je nu een gezellige bourgondiër bent of een actieve doener, we willen je op elk moment inspireren. Daarom is elke Viamundi-reis flexibel en aanpasbaar op maat van je interesses. Zo kan je jezelf en je groep blijven verrassen. Telkens opnieuw. We zouden het niet anders willen.

Viamundi staat voor

Maak het zelf mee

Trek erop uit met je vrienden, vereniging, bedrijf familie of school. Samen ontdek je net dat tikkeltje meer en maak je er een onvergetelijke dag van. Gezellig, grappig, culinair, leerrijk, actief of à l'aise: met elkaar als bondgenoot wordt je groepsreis een ware gebeurtenis. Een uitdagend dagje dat lang voor herinneringen zorgt. Het openen van deuren die anders gesloten blijven, het ontdekken van unieke plaatsen, verborgen geheimen en uitzonderlijke locaties, het ervaren van exclusieve verhalen, bijzondere rondleidingen achter de schermen en appetijtelijke proeverijen die enkel in gezellig gezelschap mogelijk zijn.

Ervaar het unieke, geniet van verrassende bezoeken

Ontdek elk jaar nieuwe en ongekende locaties. Van Zuid-Nederland, Vlaanderen, Wallonië tot Noord-Frankrijk: Viamundi brengt je langs buitengewone routes en panorama's naar ongerepte sites en ongekende bezienswaardigheden. Elke reis is zorgvuldig samengesteld om je te inspireren en te verwonderen.

Zorgeloos genieten

Kies een unieke reis uit ons ruim aanbod, stap aan boord en geniet! Maak je geen zorgen over het vinden van een parkeerplaats, files, reserveringen of onaangename verrassingen. We bezorgen jou en je groep een onbezorgde dag. Van 's morgens tot 's avonds bij aankomst. Alle details, restaurants, gidsbeurten, musea en bezoeken zijn tot in de puntjes geregeld. Daar kun je van op aan.

Reizen in groep: onze specialiteit

Een uitstap met een klein gezelschap of een grote groep? Met meer dan 130 voertuigen ter beschikking bezorgt Viamundi je snel een autocar op maat. De capaciteit van onze autocars varieert tussen 16 en 92 zitplaatsen. Zo geniet je optimaal en op perfecte schaal. Ook voor minder mobiele mensen en andersvaliden staan aangepaste autocars klaar. Onze 200 medewerkers bezorgen je een vlotte en aangename reis.

Jij beslist

Bepaal zelf de plaats van vertrek en aankomst. Op jouw plaats van afspraak haalt de chauffeur de groep op, klaar voor een leuke en gezellige dag. Het vertrekuur is afhankelijk van de afstand en het voorziene programma. Om een vlotte reis te garanderen kan je in overleg beroep doen op een extra chauffeur.

Rijden in luxe: Viamundi - powered by COACH PARTNERS

Viamundi, powered by COACH PARTNERS: één van DE grootste AUTOCARBEDRIJVEN van België:
Geniet van alle comfort in onze veilige luxe autocars. Elke autocar is uitgerust met verstelbare zetels, dvd-speler, gps, heldere klank, toilet en koelkast. Indien gewenst voorzien we zelfs satelliettelevisie en wifi aan boord. Ook extra bagage en fietsen kunnen op eenvoudige vraag mee in een aanhangwagen. Onze ervaren chauffeurs nemen je graag op sleeptouw met respect voor rij- & rusttijden.